23948sdkhjf

HJ Tools ApS er flyttet på landet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hj Tools Maskinfabrik ApS

HJ Tools ApS har siden januar 2011 haft til huse i lejede lokaler i Billund, men fra har nu rykket teltpælene op, og medarbejdere og maskiner er flyttet til Tofteager 8 i Glejbjerg

HJ Tools ApS har siden januar 2011 haft til huse i lejede lokaler i Billund, men fra har nu rykket teltpælene op, og medarbejdere og maskiner er flyttet til Tofteager 8 i Glejbjerg, som ligger i det vestjyske midt mellem Esbjerg og Kolding tæt på motorvej E45.

Beslutningen om at flytte er truffet på grund af fremgang, og Henning Jensen, direktør i firmaet, udtaler, at der er investeret cirka 1,5 mio. kr. i maskiner, hvilket gør, at man fremover bliver mindre afhængig af underleverandører til fræsning af formdele.

Flytningen har også resulteret i en udvidelse af medarbejderstaben fra fire til seks ansatte, og planen er at udvide med en industritekniker-lærling.

Fredag den 4. maj fra klokke 11-16 vil det være muligt at komme forbi og se de nye lokaliteter til et åbent hus.

HJtools konstruerer og fremstiller EPP-forme, EPS-forme, plaststøbe-forme, termoforme og blisterforme samt tilbyder renovering og ombygning af forme.

Fremover tilbydes også CNC-fræsning primært af aluminiums-emner op til 1,2x2,4 meter.

Kunderne er emballageproducenter i Danmark, Norge, Færøerne, Holland og Sydamerika. Langt størstedelen af produktionen sendes ud af landet, idet cirka 85 procent af firmaets kunder findes på eksportmarkederne.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hj Tools Maskinfabrik ApS

Tofteager 8
6752 Glejbjerg
Danmark
Hj Tools Maskinfabrik ApS

Send til en kollega

0.092