23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tør luft og indeklima er kommet på dagsordenen

BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration har for alvor fået øjnene op for vigtigheden af et sundt indeklima på arbejdspladsen.

Indeklimaportalen.dk har i sit første tema i 2018 skrevet en række artikler, der på hver sin måde berører emnet luftfugtighed og blandt andet beskriver, hvordan et tørt indeklima kan bekæmpes og referer til flere cases, hvor en korrekt luftfugtighed har skabt positive resultater for det pågældende arbejdsmiljø.

De fleste vil dog opleve problemer med tørre og irriterende øjne, tørre slimhinderne, træthed og hovedpine. Af temaet fremgår det blandt andet, at antallet af medarbejdere med disse symptomerne vil stige, hvis luftfugtigheden kommer under 25 %. Vi anbefaler imidlertid, at luftfugtigheden altid befinder sig mellem 40-60 % RH, da det er bedst for vores helbred og velbefindende.

Læs hele temaet fra Indeklimaportalen.dk og bliv klogere på, hvordan du kan forbedre arbejdsmiljøet og sikre et sundt indeklima for dine medarbejdere.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263

Send til en kollega

0.031