23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Egatec fremviser verdens største kollaborative robot på Automationsdag´18

Oplev den 170kg. kollaborative robotløsning til Automationsdag den 8. juni i Odense

Sidste år mødtes mere end 600 mennesker inden for automationsbranchen og erhvervslivet da Egatec åbnede dørene til den årlige Automationsdag. I år er Egatec igen vært for dette arrangement hvor man fredag den 8. juni kan opleve det sidst nye inden for automation og robotter, bl.a. den banebrydende AGV, uddannelsesrobotten e.DO og verdens største 170kg. kollaborativ robot AURA.

”Automationsdag samler branchen i en uformel og afslappet miljø. Det skal være stedet hvor man kan mødes med kunder, leverandører og fagfolk med interesse for automation og robotter”, fortæller Mads Nychel, direktør i Egatec, der har lige så store forventninger i år som sidste år.

Odenses´ borgmester Peter Rahbæk Juel åbner dagen og så byder Automationsdagen på masser af netværk og inspiration blandt de 40 udstillere og flere hundrede gæster på tværs af industrien. Det hele kommer til at foregå i to store produktionshaller hos Egatec. Det forlyder endvidere, at der skulle være garanti for både grillpølser og godt vejr.

Fremtiden er her: en industriel kollaborativ robot

På dagen vil Egatec bl.a. præsentere AURA som udover at være verdens største i sin klasse, også er udstyret med den nyeste teknologi inden for kollaborative robotløsninger.

AURA er 2. generation af kollaborative robotter. AURA kommer nemlig med en revolutionerende ny teknologi, der gør at robotten stopper INDEN berøring, i modsætning til eksisterende på markedet som først stopper ved berøring. Endvidere kan den køre med fuld industriel hastighed, når der ikke er mennesker i nærheden. Så snart der kommer mennesker i nærheden af robotten, nedsætter den hastigheden ned til ”kollaborativ hastighed”. Selve værktøjet på robotten er også helt kollaborativt, hvilket øger sikkerheden maksimalt.

Egatec har siden 2016 været eneforhandler af Comau ´s industrielle robotter, og her er man også begejstret for denne nye teknologi: ”I fremtiden skal mennesker og maskiner kunne arbejde side om side sikkert og produktivt. Denne teknologi undgår enhver sammenstød mellem robot og menneske takket være den indbyggede nærhedssensor, der gør at robotten stopper inden berøring. AURA giver nu virksomheder mulighed for at bruge kollaborativ teknologi i den tunge industri”, udtaler Mads Nychel.

Med AURA har Comau udviklet en løsning der – på sigt - kan anvendes til enhver robot uanset størrelse for at gøre den kollaborativ. Det fungerer ved at man påfører en robot et ekstra lag og derved gør den kollaborativ.

Se hvordan fremtiden ser ud den 8. juni kl. 10-14 hos Egatec. Tilmelding er gratis og du kan tilmelde dig på egatec.dk

Yderligere information
Kontakt Mads Nychel på 61 61 10 66 eller man@egatec.dk

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Kontaktperson

RM
René Møller
Adm. direktør / CEO
+45 631502060 kontakt@egatec.dk

Send til en kollega

0.047