23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med Revolution Pi og Pilz i netværk på vej mod fremtidens automatisering

Med Revolution Pi fra Kunbus supplerer Pilz produktprogrammet inden for industrielle netværk. Når den anvendes som IIoT-gateway, sender Revolution Pi dataene fra styringerne PSS 4000 samt PNOZmulti til din sky!

Med Revolution Pi har du global adgang til dine data! Du kan anvende og analysere dine data på tværs af forskellige anlæg for at optimere dine processer!

Revolution Pi er baseret på Raspberry Pi, der kendes fra det private miljø. Der er dog udviklet et printkort specielt til Revolution Pi, hvor interfacene og tilslutningerne egner sig til industriel brug. Dermed er den altid forberedt til brug inden for industriautomatisering. Basismodulet RevPi Core kan problemfrit udvides med passende digitale og analoge I/O-moduler samt kommunikationsmoduler alt efter behov.

Sådan bruger du Revolution Pi!

Revolution Pi er enkel at integrere i systemarkitekturen i automatiseringssystemet PSS 4000 samt i PNOZmulti og PNOZmulti 2 og kan på denne måde forbinde automatiseringsnetværk med en sky. Her er det ikke kun data fra nye, men også gamle anlæg, der kan stilles til rådighed.

Afhængigt af den påkrævede Security-standard kan du forbinde Revolution Pi til en sky enten via en 3-layer switch eller via en Industrial Firewall-DMZ.

Læs mere her »

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047