23948sdkhjf

Eltronic leverer første testudstyr til MHI Vestas Offshore Wind

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eltronic A/S

Testudstyret fra Eltronic gør det muligt at teste alle grænseflader mellem komponenterne i havnen og sørger for at udstyret er monteret korrekt, inden det installeres on-site.

I begyndelsen af 2017 søgte MHI Vestas Offshore Wind en leverandør der kunne levere testudstyr til brug ved deres transition pieces, som giver mulighed for at udføre simuleringer og forskellige scenarier af hvordan det udvidede overgangsstykke ville udføres, imens det installeres med en vindmølle.

Det var første gang MHI Vestas tog imod design af sådan omfattende testudstyr. Derfor var projektets omfang ikke helt defineret fra starten og krævede et tæt samarbejde mellem MHI Vestas Offshore Wind og Eltronic, som kunne bringe en stærk know-how ind i projektet.

“Vi besluttede at vælge Eltronic Wind Solutions som leverandør, primært fordi Eltronic som en af de få var i stand til at levere hele leveringsomfanget og sætte den komplette løsning sammen, og vi havde også en god track record af samarbejde med Eltronic. Så vi vidste hvad de var i stand til at levere.” siger Kristian Bonde Jensen, Test Specialist fra MHI Vestas Offshore Wind.

Enhver offshore-operation er ca. 10 gange dyrere end en operation på land, hvilket gør at hver test udført til havs fører til ekstra omkostninger for fartøjet og yderligere timer til transport af komponenterne frem og tilbage. At kunne teste udstyr onshore giver en mulighed for hurtige justeringer af grænsefladen og en betydelig reduktion af brugt tid ved test. Testudstyret fra Eltronic gør det muligt at teste alle grænseflader mellem komponenterne i havnen og sørger for at udstyret er monteret korrekt, inden det installeres on-site.

Læs mere om projektet her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eltronic A/S

Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Danmark
Eltronic A/S

Send til en kollega

0.11