23948sdkhjf

Også når ventilerne skal være rustfri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Nogle installationer er mere udsatte for tæring. Det kan være miljøet, de skal fungere i, og det kan være de væsker, der skal løbe gennem dem. Uanset hvor, har Belimo en pålidelig og holdbar løsning: rustfri ventiler.

Både 2-vejs og 3-vejs
Belimos serie af rustfri ventiler fås både i 2-vejs og 3-vejs – H20 X-S og H30 X-S – og i størrelser fra DN15 til DN50. De passer dermed til de installationer, hvor der er krav om rustfrit stål i installationer, eller hvor materialesammensætningen betyder, at ikke-rustfri ventiler vil blive udsatte.


5 års garanti på ventiler og aktuatorer
Belimo har – naturligvis – en lang række aktuatorer, der er nemme at montere på de rustfri ventiler, så du kan få den løsning, der passer optimalt til din installation. Også når det skal være rustfrit.

Og ja, der er fem års garanti på Belimos rustfri ventiler, lige som der er fem års garanti på den Belimo aktuator, der styrer ventilen.


Også drikkevands-ventiler
Belimos rustfri ventiler er dog ikke godkendt til drikkevand, men Belimo har andre gode ventiler, som har den godkendte, tyske DVGW-drikkevandscertificering.

Spørg Belimo, hvis du ønsker råd om valg af rustfri ventiler eller ventiler til drikkevand.


Kontakt Belimo her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.156