23948sdkhjf

Komplet træk til Olaf Jensen

| Medlemsnyhed | Indrykket af SAWO A/S

SAWO har i dag netop leveret et komplet træk bestående af et NOPA FTPL320 pendeltip med en bagmonteret HIAB X-HiPro 262 EP-5 CD HiPro kran monteret på chassis og en NOPA KTS240 kærre der fuldender det komplette træk.

NOPA pendeltippet og HIAB kranen er monteret på et 4-akslet Volvo FH540 2+2 chassis med fuld luftaffjedring og en akselafstand på 4.900 mm. 

NOPA pendeltippet er i aluminium og har en udvendig længde på 6.450 mm. Det er udstyret med pendel lodret i venstre side og dobbelt svingbar side i højre side. Kranen er monteret på krankonsol bagpå chassiset på et SAWO krankonsol. Kranen er udstyret med CombiDrive 3 radiostyring der kan styre alle kranens funktioner inkl. støttebenene, som er leveret radiostyret. 

Sammen med denne opbygning er leveret en fabriksny NOPA KTS240 kærre, der sidder bagefter bilen på det monterede træk, der er udstyret med luftservo. 

På opbygningen er der lavet flere smarte løsninger, eksempelvis er der monteret en udtrækbar stige ved værktøjskassen og lavet opstigning til krankonsollet. 

Dette vogntog er leveret til Olaf Jensen A/S der arbejder med flere former for vejgodstransport og udlejning. SAWO er glade for at kunne levere denne opbygning, som også blev glædeligt modtaget af Olaf Jensen A/S.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SAWO A/S

Industrimarken 1
9530 Støvring
Danmark
SAWO A/S

Send til en kollega

0.088