23948sdkhjf

Nu er Danmarks mest moderne brancheløsning til trælasterne lanceret

| Medlemsnyhed | Indrykket af balance.as

God service kræver gode systemer

Forestil dig en IT-løsning, som kan håndtere alt fra lager, salg, fakturering, webshop og kasseterminal. Og samtidigt  er bygget på en spritny Microsoft Dynamics NAV-platform. Det er nu en realitet i balance.as' nyudviklede NAV4®Timber brancheløsning.

Hornbæk Trælast kører nu på NAV4®Timber 

Hornbæk Trælast har implementeret NAV4®Timber. Ved at forene ny teknologi med en branchetilpasset overbygning er Hornbæk Trælast nu gearet til fremtiden. Og fordi løsningen er bygget på en standard NAV-kerne, opdateres den grundlæggende teknologi løbende, så løsningen altid er i god form. 

"Jeg vil til enhver tid anbefale NAV4®Timber. Jeg synes, det er et godt system, som er effektivt, fremtidssiskret og brugervenligt" 
Mogens Kingo, ejer af Hornbæk Trælast.

Men vi har haft en rigtig god dialog med balance.as. De har nogle dygtige og engagerede medarbejdere, som er gode til at følge op på de ting, vi snakker om. Vi er blevet godt hjulpet og har haft et godt undervisningsforløb. Selv de, som ikke er så vant til at arbejde med IT, har taget det i stiv arm. Til daglig kan vi også altid ringe til balance.as, siger Mogens.

Få lavet en uforpligtende beregning! 

Jeg er balance.as NAV4®Timber-konsulent. Ring til mig og få udarbejdet et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste jer at træde ind i en ny og moderne løsning. Der er mulighed for både ejer - og lejeløsninger. Valget er dit!

Kontakt mig på 74 78 34 00 og lad os aftale et tidspunkt, hvor vi kigger forbi.

  • Morten Bertelsen - mb@balance.as 

 

Læs ogsåNAV4®Timber & Toolshop - En brancheløsning til Trælaster & Værktøjsgrossister 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
balance.as

Kokholm 1C - 6000 Kolding
Søndergade 58 - 7850 Stoholm
6000 Kolding
Danmark
balance.as

Billeder & videoer

side 2 - NYStort LOGO

Send til en kollega

0.092