23948sdkhjf

Jan Kristensen fejrer 40 års jubilæum hos EL:CON i Viborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Serviceleder Jan Kristensen kan den 1. maj 2018 fejre sit 40 års jubilæum hos EL:CON. Jan har gennem fire årtier været tilknyttet samme installatørvirksomhed med adresse i Viborg, lige fra han startede som elektriker i 1978 til i dag.

Af HR og kommunikationsmedarbejder Mette Riis, meri@elcon.dk 

Kun Jans titel har ændret sig nogle gange i løbet af karrieren, ligesom virksomheden også har ændret navn og størrelse.

»Vi var fire ansatte i det tidligere Agerkilde, da jeg startede som industrielektriker her i afdelingen,« husker Jan.

I dag hedder virksomheden EL:CON og er vokset sig til en anden størrelse, så den i dag tæller ca. 80 ansatte inklusive de ca. 22 lærlinge alene i Viborg.

»Ja, det vrimler med unge mennesker, vi sørger for at tage med ud på varierende opgaver, og det er skønt. Men af og til må jeg da lige gå ud og kigge på vores oversigtstavle med fotos, så jeg véd, hvem de forskellige er,« siger jubilaren.

Jan fortæller, at han heldigvis har bevaret arbejdsglæden intakt gennem alle 40 år: »Jeg møder hver morgen kl. 6.30, og det fortsætter jeg med i nogle år endnu. Jeg er gammel i faget og her i afdelingen, men mine år som elektriker ude i marken gør jo også, at jeg kan advisere vores egne montører i, hvor hos kunden, de finder de forskellige installationer – for dem kan jeg stadig huske,« smiler jubilaren.

I omegnen af 10 – 15 montører kører til dagligt i Jans tjeneste, og han besidder et branchekendskab og overblik, der er unikt: »Jan er firmaets mand og krumtappen her i Viborg. Han kender stort set alle kunderne, som da også beder om specifikt at tale med Jan, når de ringer, fordi han er så afholdt og altid finder en god løsning på opgaverne,« forklarer servicechef Per Eriksen.

Rolleskifte
Jan kørte som industrielektriker i de første ca. ti år af sin karriere men blev herefter overmontør som en naturlig følge af vækst og flere folk at holde styr på. Siden fik han titel som serviceleder og dernæst afdelingsleder for Viborg-afdelingen: »Da EL:CON opkøbte Agerkilde med afdelinger i Karup (blev dog afviklet og folkene overgik til Viborg, red.), Skive, Holstebro og Viborg, ønskede jeg at blive serviceleder i Viborg igen – det følte jeg mig bedst tilpas med, og det har jeg været lige siden.«

Tidligere kollega og servicechef i EL:CON Brian Borch Bryrup siger: »Da jeg startede som lærling i firmaet, fungerede Jan som overmontør. Han blev senere afdelingschef, mens jeg var projektleder, roller, som han ønskede, at vi byttede i 2014, da vi ændrede organisationsstruktur og igen fik vokseværk.«

Brian fortæller videre, at rolleskiftet ikke indebar de store ændringer i dagligdagen, for Jan fortsatte med at supplere afdelingen godt med sit store overblik qua sit store kundeengagement og –kendskab samt en faglighed, man kun finder blandt få: »Har man et spørgsmål, kan Jan altid finde et svar på det, og han har aldrig for travlt til at hjælpe.«

Rejsefeber og reception
Jan er bortrejst på selve dagen for sit 40 års jubilæum – han er nemlig på én af sine utallige rejser til det samme sted 80 kilometer øst for Malaga i Sydspanien, som han tager til, når rejsefeber rammer: »Ja, dér kommer vi flere gange årligt, for der er bare skønt.«

Derfor vil der først være reception for Jans indbudte kollegaer, familie og forretningsforbindelser fredag den 25. maj 2018 i Viborg Lounge.

Stort tillykke med jubilæet og flot klaret Jan:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.107