23948sdkhjf

Vær sikker på, at kvaliteten af din temperaturmåling er i top. To-i-en sikrer målingen.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S - Industry

Er du sikker på, at din målers resultater af produktionen er retvisende? Ved at udnytte en eksisterende teknologi på en ny måde – dobbelt Pt100-føler fra Siemens – kan du sikre, at kvaliteten af din temperaturmåling er i top, ganske nemt og billigt

I den danske procesindustri er der mange, som måler temperaturen med fx en Pt100-føler og en transmitter, som laver signalet om til 4-20 mA. Andre kalibrerer selv enheden. På den måde fortages mange målinger uden egentlig at vide, om de måler rigtigt. Hvilken værdi har det at få at vide, at temperaturen er 121 grader, hvis du ikke ved, om det er rigtigt? Lige præcis det kan være af enorm betydning.

To-i-en sikrer målingen

Siemens tilbyder i dag en dobbelt Pt100 (100 ohm ved 0 grader) – en føler med 2 elementer indbygget. Så kan du måle og efterfølgende overvåge, om resultatet er retvisende. De 2 temperaturfølere måler samme temperatur. Hvis der er forskel, kommer der en alarm. Det eneste, der kan ”snyde”, er, hvis samme fejl opstår på begge Pt100-følere på samme tid – og til trods for at det ikke er sandsynligt, vil det forbedre kvaliteten mange gange ift. de typiske løsninger, der sidder rundt omkring i dag. Med denne løsning kan du undgå at tage temperaturmåleren ud af produktion for at kalibrere den, da du netop ved, at målingen er korrekt.

Nemt og hurtigt

Det er enkelt at opsætte transmitteren med Simatic PDM softwaren, men det kan også bestilles opsat direkte. Der er kun fordele at hente ved denne løsning, ikke mindst set ift. den lille merpris det koster. Det er dog ikke alle 4-20 mA transmittere, der kan dette her – de skal være til enten HART eller PROFIBUS. Det er relativt hurtigt at udskifte dit eksisterende føleelement til en dobbelt pT100, – det kræver ingen fortrådning.

Vil du vide mere, kontakt produktspecialist Jesper Juul Jørgensen

eller læs mere på: www.siemens.com/temperature-measurement

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S - Industry

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S - Industry

Billeder & videoer

2018-03-26-kvaliteten-af-din

Send til en kollega

0.089