23948sdkhjf

Wagner Group modtager 2017 prisen ”Innovation in Vacuum” af Busch

| Medlemsnyhed | Indrykket af Busch Vakuumteknik A/S

Årets ”Innovation in Vacuum” pris er blevet overrakt til den tyske virksomhed WAGNER Group GmbH.

WAGNER Group implementerer tekniske brandsikringssystemer og har etableret sig internationalt som en innovativ løsnings- og systemleverandør. Busch-familien overrakte prisen til repræsentanter fra Wagner Group ved en ceremoni afholdt i Maulburg i Tyskland den 17. januar 2018.

Busch prisen for Innovation i vakuum anerkender virksomheder og enkeltpersoner, som har bidraget til innovationer inden for vakuumteknologi, der er af særlig værdi for mennesker og miljø.

Se sidste års vinder

WAGNER Group & OxyReduct®
WAGNER Group modtog prisen for sit OxyReduct® brandsikringssystem, som er blevet godkendt af VdS, en uafhængig tysk institution der udvikler sikkerhedskoncepter til industrielle og kommercielle firmaer. Busch hjalp WAGNER Group med vakuum- og overtryksteknologi lige fra starten under udviklingen af OxyReduct® brandsikringssystemet.

Traditionelle brandsikringssystemer er passive, hvilket betyder, at de kun reagerer, når der allerede er udbrudt brand. OxyReduct® forebyggende iltreduktionssystem reagerer før der opstår brand, og sikrer dermed en yderst høj grad af sikkerhed. Følgeskader der opstår ved slukning af brand med vand eller andre slukningsmidler som skum forhindres derfor også.

For mere info omkring Wagner Group tryk her

Lær mere om OxyReduct® forebyggende iltreduktionssystem samt Busch Innovation in Vacuum prisen her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Danmark
Busch Vakuumteknik A/S

Send til en kollega

0.139