23948sdkhjf

The Tweed Run London ’18 - historier fra FXA-maskinrummet #2

| Medlemsnyhed | Indrykket af FACTOR X ADMAN A/S

FXA-partner og webekspert Peter Lindström tager prisen som den mest velklædte mand på kontoret. Selvom han har travlt med at rådgive vores kunder, finder han alligevel altid tid til at deltage i The Tweed Run.

Peter Lindström, vores partner og webekspert, dyrker gerne sport, så længe det er noget, hvor man enten har madpakke med eller undervejs oplever mindst én rigelig frokost. Han har desuden en forkærlighed for tweed og ses derfor ofte i London i maj til det årlige Tweed Run - en forårsklassiker af et cykelløb med indlagt frokost, te-selskab og efterfølgende bal. Påklædningen er fri, så længe det er tweed, og der gives priser for Most Dapper Chap, Best Beard (Men’s) og Best Beard (Ladies).

LÆS OGSÅ: Vi gør vores kunder rigere 

Stærkt udlæg med dobbelt G&T
Ifølge Peter kræver The Tweed Run både fysisk og psykisk forberedelse: ”Det er en hård rute, men det er jo ens for alle. Vi lægger ud med en brostens-pavée, hvor man kan risikere at spilde sin gin & tonic. Erfaringen gør, at jeg altid forbereder mig godt hjemmefra, og jeg ved, at det handler om at placere sig godt i hovedfeltet. På et tidspunkt kommer der en lang passage med en frokost i det grønne, og her skal man være i skarp træning og ikke bare have gode ben, men også en generøs elastik i tweedbukselinningen.”

LÆS OGSÅ: Røverhistorier, mumier og hemmelige selskaber – historier fra FXA-maskinrummet #1

10 års jubilæum kræver hård træning året rundt
Årets udgave af The Tweed Run er det 10. i rækken og finder sted lørdag d. 5. maj. Peter løfter her eksklusivt sløret for sin træningsstrategi, som får et ekstra nøk i april måned: ”Altså, ruten er jo ens for alle, men i min træningsindsats har jeg hen over året fokuseret lidt mere på frokost-delen. Nu må vi se. Jeg tager en dag ad gangen og håber på det bedste.”

LÆS MERE PÅ www.tweedrun.com

I virkeligheden handler The Tweed Run om at være omhyggelig og gå helhjertet ind i arrangementet. Præcis det samme gør sig gældende, når Peter hjælper vores kunder med at løse deres kommunikations- og markedsføringsbehov.

Vi ønsker Peter god vind d. 5. maj og lover, at vi umiddelbart efter The Tweed Run 2018 poster billeder på vores sociale medier.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FACTOR X ADMAN A/S

12a Kattesundet
1458 København K
Danmark
FACTOR X ADMAN A/S

Send til en kollega

0.104