23948sdkhjf

KUKA øger igen sin tilstedeværelse i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af KUKA Nordic AB

Robotmarkedet i Danmark vokser. For at imødekomme en større efterspørgsel har KUKA ansat Peter Kofoed som Area Sales Manager Denmark.

 - Peter har en stor og lang erfaring med robotter og automatisering. Han vil være et vigtigt aktiv for både vores systempartnere, integratører og slutkunder ", siger Kim Reeslev, Country Manager Denmark for KUKA Nordic.

Peter Kofoed har Odense på Fyn som sin base, hvilket er helt naturligt, fordi byen har støttet flere start ups, der arbejder med robotter. Regionen har også et stort netværk af robotvirksomheder, der hellere hjælper hinanden end agerer konkurrenter. Alt dette har skabt mange nye jobs

- Øget robotudnyttelse og automatisering er nødvendig for, at Danmark kan bevare jobs i fremstillingsindustrien. Virksomhederne har indset dette og dermed vokser markedet for robotter meget, og ved at arbejde lokalt i Odense kan jeg deltage aktivt i netværket, "siger han.

Peter Kofoed er i grunden uddannet som stærkstrømstekniker og har arbejdet med robotter siden 1989, både på detaljeringsniveau og i ledende stillinger. Fordi han har været Teknisk account ansvarlig ved en af ​​KUKA´s danske partnere, er han allerede bekendt med KUKA´s samlede tilbud.

"Jeg kommer til at arbejde med alle KUKA's produkter og tjenester. Det betyder jeg har ansvaret for salg og service til vores kunder.

Peter Kofoed har gennem årene opbygget et stort netværk af kontakter i branchen. Det er en stor fordel at kunne tilbyde de rigtige løsninger til virksomhedernes specifikke behov for automatisering.

"Selvfølgelig arbejder jeg også med KUKA´s partnere og integratører. Men nogle gange er slutbrugerne også store virksomheder, der er i stand til selv at udføre robotprojekterne.

Peter Kofoed ser frem til at besøge både hans egne kontakter og nye kunder for at diskutere automation og robot applikationer.
- Det bliver dejligt. Jeg er meget stolt over, at jeg få mulighed for at arbejde for en af ​​verdens mest innovative og førende robotleverandører.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KUKA Nordic AB

A Odhners Gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Send til en kollega

0.12