23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Uddeholm A/S ændrer navn til voestalpine HPM Denmark A/S.

Navneændringen indebærer ikke nogen forandring i vores tilbud til markedet eller vores måde at arbejde på.

Vi vil fortsat levere branchens mest kyndige ekspertviden med fokus på kundernes behov. Vi vil, som altid, forsyne vores kunder med værktøjsstål af højeste kvalitet fra Uddeholms AB, og vores markedsføring vil stadig ske under Uddeholm-brandet. Navneskiftet reflekterer vores ejerstruktur, som har været gældende siden 2007, da vi blev en del af den østrigske koncern voestalpine.

Forandringen sker udelukkende på det officielle virksomhedsnavn. Vores CVR-nr. forbliver uforandret, og alle eksisterende kontrakter og aftaler er fortsat gældende. Alle kontaktpersoner nås på de samme telefonnumre og mailadresser som tidligere.

Vores nye navn, voestalpine HPM Denmark A/S, er gældende fra 15.03.2018. 

For yderligere information bedes du kontakte

Direktør Åge Østergaard Tlf. 40727460 Mail: age.ostergard@uddeholm.dk

Om voestalpine: voestalpine AG er en globalt førende koncern inden for teknik og varige forbrugsgoder med en unik kombination af materiale- og proceskompetencer. Koncernen fokuserer på produkt- og systemløsninger baseret på stål og andre metaller af højeste kvalitet inden for tekniske industrier og nicher. voestalpine med hovedkontor i Linz, Østrig, repræsenteres af 500 koncernvirksomheder i mere end 50 lande. Gruppen er opdelt i fire divisioner, hvor divisionen High Performance Metals, som vi er en del af, er specialiseret på produktion og bearbejdning af teknisk avancerede og højtpræsterende materialer.

voestalpine HPM Denmark A/S
Kokmose 8
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64093118
P nummer: 1002183138

Send til en kollega

0.047