23948sdkhjf

Den usynlige fjende i hydraulikolien!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Gruppen

Hovedårsagen til driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer er ofte urenheder i hydraulikolien. De partikler - der forurener olien - er umulige at se med det blotte øje. Men partiklerne kan forårsage lækage og uregelmæssig drift.

Driftsforstyrrelser i hydrauliske systemer giver tabt produktion og tab for virksomheden.
Det kan have store økonomiske konsekvenser, når produktionen står stille, fordi der er nedbrud på maskiner eller udstyr i produktionen.

Optimal løsning
Hydrauliksystemet bliver driftssikkert og levetiden forlænges, når hydraulikolien er ren. Derfor vil det ofte være en god løsning at montere et off-line filter fra RMF Systems for en dybdefiltrering af olien, som øger levetiden på både olien og hydraulikkomponenterne.

Se demo her

Afhjælpning - kondens
Der kan også opstå problemer med kondensvand i hydrauliktanken. Det kan afhjælpes ved at montere et RMF luftfilter med silicagel granulater, hvor luften filtreres igennem og fugten opsuges.
Optaget af fugt kan observeres ved hjælp af indikatorens farveændring. Farven skifter fra rubinrød til lys orange, når luftfilteret har brug for udskiftning.

Silicagel granulaterne kan udskiftes med nye. Det koster under halvdelen, af et nyt filter, at udskifte silicagel granulaterne samt spin-on filteret. Silicagel granulaterne er de eneste på markedet – der ikke er giftige eller indeholder partikler, som er kræftfremkaldende!

RMF luftfiltre absorberer fugten og fjerner partikler helt ned til 3my og sikrer ren og tør luft i hydrauliktanken og forlænger levetiden på olie, pumpe og udstyr.

Undgå nedbrud!
Forebyggelse kan betale sig.

AVN Hydraulik tilbyder en serviceaftale, hvor firmaet kommer med faste intervaller og vedligeholder hydrauliksystemet. Det sikrer, at systemet fungerer optimalt.

AVN Hydraulik vurderer oliens kvalitet og foretager en olieanalyse. Der tages en olieprøve fra hydrauliksystemet, mens det arbejder, da prøven skal være repræsentativ. Prøven udtages, så der ikke kommer snavs fra andre steder og olien hældes på rensede test-flasker. Prøveresultatet kan give en klar indikation om, hvor der skal sættes ind for at afhjælpe et givent problem eller om hydraulikoliens tilstand er optimal.    

Kontakt AVN Hydraulik på tlf. 70 20 04 11 for yderligere information.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Gruppen

Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark
AVN Gruppen

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.137