23948sdkhjf

DIS åbner ny afdeling i Sønderborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

Europas bedste ingeniørarbejdsplads DIS har netop åbnet en ny afdeling i Sønderborg og er dermed rykket tættere på de sønderjyske kunder.

Inden for de sidste to måneder har ingeniør- og udviklingsvirksomheden Dansk IngeniørService A/S (DIS) etableret nye selskaber og åbnet afdelinger i engelske Lowestoft og London samt i spanske Barcelona, og nu har virksomheden netop åbnet en ny afdeling i Sønderborg.

- Åbning af fire afdelinger på to måneder er et meget godt udtryk for vores ambitiøse vækststrategi med et ønske om at være internationalt og lokalt repræsenteret, så vi kan komme tættere på kunderne. Med vores nye afdeling i Sønderborg ser vi frem til at møde de sønderjyske kunder mere lokalt, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Daglig leder af den nye afdeling i Sønderborg bliver Sam Dehdar. Sam har en M.Sc. i Applied Mechanics fra Aarhus Universitet og har tidligere været ansat hos Mærsk Olie som Strukturel Specialist.

- DIS har fået til huse i Videnspark Alsion blandt andre spændende virksomheder, og jeg glæder mig til, at DIS får sat et lokalt præg i det sønderjyske. Vi får mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, og så har Sønderjylland dygtige ingeniører, som helt sikkert kan bidrage til og understøtte de kompetencer, DIS allerede har, siger Sam Dehdar.

DIS, der er blevet kåret som Europas bedste ingeniørarbejdsplads, beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter og har på verdensplan 18 afdelinger i Danmark, England, Tyskland, Polen, Spanien, Ukraine og USA.

DIS Sønderborg, adresse:
Alsion 2
6400 Sønderborg
87 38 74 50

Om DIS:
DIS (Dansk IngeniørService A/S) er Danmarks førende ingeniør- og udviklingsvirksomhed og leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien i både ind- og udland. DIS har afdelinger i Danmark, England, Tyskland, Polen, Spanien, Ukraine og USA og tæller nu 18 afdelinger på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter. I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS. Siden grundlæggelsen i 1997 har DIS haft en stabil vækst og en sund økonomi.

For yderligere information:
Sam Dehdar, afdelingsleder i DIS, 87 38 74 50

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.11