23948sdkhjf

Løwener søger servicetekniker til svejse- og skæreudsyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Vores servicetekniker med svejse-/skærespeciale går på pension, og vi har brug for en kvalificeret afløser. Har du talent for service og reparation af svejse- og skæremaskiner og gerne flere til ?

Så er det dig vi mangler til vores professionelle serviceteam på værkstedet i Glostrup.

V Løwener A/S er leverandør af alt i proces-, industri- og værkstedsteknisk udstyr til stort set alle grene af dansk industri, vandværker og autobranchen. Vores produkter og tekniske totalløsninger ligger i den høje ende af kvalitetsskalaen, det samme gør den rådgivning og service, vi tilbyder vores kunder. Dine primære opgaver bliver reparation, service og vedligeholdelse af svejse- og skæremaskiner (bl.a. fabrikaterne FRONIUS, HYPERTHERM og MESSER) på vores velindrettede serviceværksted og på kundernes adresser i hele Danmark. Når du besøger kunder, får du selvfølgelig stillet servicekøretøj til rådighed. Sekundært kommer du til at varetage en række ad hoc opgaver for Løweners samlede industri-, værksteds- og procestekniske division (ITEK).

Dine kvalifikationer og baggrund
Vi forventer, du er uddannet automatikmekaniker, industrielektriker eller tilsvarende. Det vigtigste er dog, at du har solid erfaring med elektriske og hydrauliske anlæg og diagrammer. Du kommunikerer perfekt på dansk, og du kan læse og udtrykke dig på engelsk. Det er også vigtigt, at du har en professionel holdning til dit arbejde, og at du forstår betydningen af at levere den bedst mulige kvalitet til kunderne, så de også vælger Løwener næste gang.

Samarbejdsånd og værkstedshumor
Du har gode samarbejdsevner, da du skal arbejde sammen med mange forskellige mennesker – både internt og eksternt. Du er typen, der yder en ekstra indsats, når kunden forventer det, og i de perioder der er behov for det. Du er udadvendt og imødekommende, og du bidrager gerne til værkstedshumoren med en frisk bemærkning.

En god arbejdsplads
Vi aflønner i.h.t. overenskomst. Vi byder på firmabetalt sundhedsforsikring og en god kantineordning, hvor du kan købe din frokost m.v. Vi har flere sociale arrangementer, herunder kunstforening, sport og sammenkomster.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Kontakt og ansøg
Du er velkommen til at kontakte Divisionsdirektør Henrik Ziegler på tlf.nr. 4064 3000 for yderligere oplysninger om stillingen.
Skriftlig ansøgning sendes til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail ga@loewener.dk senest 19.3.2018. Husk at skrive ”ansøgning servicetekniker” i emnefeltet.

Læs mere om Løwener her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.154