23948sdkhjf

Nyhed fra Metal Work: Quick-Set monteringssystem til V-Lock

| Medlemsnyhed | Indrykket af Metal Work Danmark A/S

V-Lock produktprogrammet er udvidet med ekstruderede aluminiumsprofiler og tilbehør - Quick-Set - der gør det muligt at skabe komplette konstruktioner.

Quick-Set monteringssystemet er det naturlige supplement til de modulære automations-komponenter i V-Lock produktprogrammet, da de to systemer benytter det samme svalehale-profilsystem. 

Alle typer af konstruktioner kan hurtigt opbygges ved hjælp af Quick-Set profiler og tilbehør, fra enkle lette understøtninger til komplette monterings- og testlinjer. Koblinger imellem profiler/komponenter er nøjagtige, meget robuste og vibrationsbestandige. De er egnede til brug i både statiske og dynamiske applikationer. Profilerne kan skæres til mål ved hjælp af standardværktøj og uden at kræve nogen bearbejdning; intet behov for huller eller tilslutnings-pinholes. 

V-Lock/Quick-Set (svalehaleprofil)  kan modstå højere belastninger end T-spor. Samlingerne kan modstå over 3000 N i belastning. Der er nem adgang til alle låseskruer, og delene kan demonteres og genanvendes. 

Ud over de produkter, der er vist i dette katalog, og som forhandles direkte af Metal Work, kan Montech levere supplerende produkter og tilbehør i Quick-Set serien.

Vil du vide mere så ring til os på 70 22 23 11.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Metal Work Danmark A/S

Korskildelund 1
2670 Greve
Danmark
Metal Work Danmark A/S

Send til en kollega

0.148