23948sdkhjf

Mahrshaft Scope Plus 250

| Medlemsnyhed | Indrykket af Finmekanisk Værksted ApS

Vi bestræber os alle på at opfylde kundernes krav og udvider derfor løbende fremstillingsmaskinparken. Det betyder naturligvis, at måleopgaverne ligeledes skal trimmes, så vi opnår høj kvalitet hele processen igennem.

Slutproduktet efterkommer således kravene til både nøjagtighed og faldende cyklustider i dreje- og slibeprocesser.For netop at efterkomme krav til faldende cyklustider bør selve måleprocessen også omfatte den dimensionale metrologi, som vokser dramatisk, parallelt med innovationer i fremstillingsprocessen.

Med MAHRs fleksible Marshaft SCOPE 250 plus 250 akselmåler tilbyder vi en løsning, som hurtigt, præcist og fuldautomatisk måler rotationssymmetriske emner, og som nedsætter cyklustiden betragteligt, men hvor nøjagtigheden samtidig er i top.

SCOPE 250 giver mulighed for måling ved produktets oprindelse, så man hurtigt kan give feedback til fremstillingsprocessen internt, for derved at undgå spild. Samtidig kan man opretholde en hurtig cyklustid, som kommer kunderne til gode og naturligvis sikrer hurtig feedback til selve fremstillingsprocessen.

MAHR Scope 250 Plus har en høj præcisionsrundhedsmåleakse (C) og en vertikal måleakse (Z) med et måleområde på 250 mm. I hjertet sidder et højteknologisk CMOS-matrixkamera med høj opløsning (live image) og et billedfelt på 1088x2048 mm, hvilket sikrer en ekstremt høj billedoptagelseshastighed på over 120 billeder pr. sekund. Det betyder måletider på et minimum af, hvad der tidligere var muligt. I sidste ende medfører det kortere cyklustider, men stadigvæk høj nøjagtighed på diameter- og længdemåling – og det er med til at sikre konkurrencedygtige priser.  

 Tekniske data MAHR SCOPE 250 PLUS

 Emner størrelse i længden:     250 mm

Max. diameter:                 40 mm

Max. længde i spændepatron:    150 mm

Opløsning – justerbar

Længde/diameter:               0,01 mm…0,0001

Vinkel (decimal):              0,01..0,0001 grader

                               Eller grader i, minutter, sekunder

Måleusikkerhed MPEE1

Længde:                         (3.0 + L/125) µm; L i mm

Diameter:                       (1.5 + L/40) µm; L i mm


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Finmekanisk Værksted ApS

Damgade 79
6400 Sønderborg
Danmark
Finmekanisk Værksted ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.315