23948sdkhjf

En HGG løsning til præcis og produktiv skæring af store rør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Den robuste SPC skæremaskine fra HGG Group er den direkte vej til omkostningsbevidst skæring af huller og sadelstykker i meget store og tykke rør.

En HGG løsning til præcis og produktiv skæring af store rør

Den robuste SPC skæremaskine fra HGG Group er den direkte vej til omkostningsbevidst skæring af huller og sadelstykker i meget store og tykke rør. Hjernen i maskinen er HGG’s specialudviklede auto-fokus robot til højpræcisions skærepositionering og -bevægelse, så selv de skrappeste tolerancer overholdes.

Problemer ved autogenskæring
Alle, som arbejder med autogenskæring, kender til de problemer, som er typiske for processen. Det kan være komplekse emneformer, ringe produktivitet, højt materialespild, manglende kontrol over driftsomkostningerne eller mangel på erfarne og veluddannede svejseoperatører. Den nye SPC-serie fra HGG er en omkostningseffektiv løsning til tackling af disse problemer og de stadigt stigende krav og regler i relation til svejste konstruktioner.

Præcision i store materialetykkelser
Afvigelser i løbet af skæreprocessen er årsagen til et stort behov for korrektions- og svejsearbejde, specielt når der er tale om rør med store vægtykkelser. Dette påvirker produktionsflowet negativt og øger omkostningsniveauet. Problemerne kan helt undgås ved at skære med SPC 3000 fra HGG, eftersom maskinen er udstyret med HGG’s specielle auto-fokus robot, som automatisk sørger for præcise skærebevægelser og -positionering.

Forberedelse af skæringer
Forberedelse og planlægning af de forskellige snit er meget tidskrævende og ofte forbundet med usikkerhed. Problemet er løst med en SPC 3000 maskine: Når nulpunkt-referencen først er initialiseret på emnekonturen, positioneres SPC opmærknings- og skæreværktøjet hurtigt og præcist og gør det let for skæreoperatøren at styre processen.

Besparelser på tilretnings- og svejsearbejde
Brug af erfarne svejsere til forberedelse af skæringerne og til manuel skæring og slibning er spild af tid og ressourcer. Manglen på erfarne svejsere fører ofte til flaskehalse i fremstillingsprocessen. Med SPC maskinen bliver alle disse processer udført automatisk, og svejserne kan derfor gøre dét, de er bedst til – nemlig at svejse !

Specifikationer / certificeringer
SPC-serien består af tre maskinstørrelser. Den største er SPC 3000, som er beregnet til rør med en diameter fra 100-3000 mm, en vægt på 18-30 tons og en længde på 6-12 meter.

Alle HGG skæremaskiner bliver fremstillet på HGG Group BV’s adresse i Holland.

For mere information
Kontakt Ken M. Hansen fra Løwener på mobil nr. 4064 3041 eller kmh@loewener.dk

Læs mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

HGG¤

Send til en kollega

0.274