23948sdkhjf

RS Components’ nye IDEC-aftale giver adgang til omfattende portefølje af industrielle komponenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Den nye samarbejdsaftale for EMEA-regionen er baseret på et langvarigt samarbejde med APEM og omfatter introduktion af +1000 produkter fra IDEC

Februar 2018RS Components (RS) har annonceret en distributionsaftale for EMEA-regionen med IDEC EMEA, en førende producent af innovative industrielle produkter inden for automation og styring. 

Aftalen mellem de to virksomheder er baseret på et langvarigt og succesfuldt samarbejde mellem APEM og RS, og er et resultat af IDEC EMEA's overtagelse af APEM-koncernen i marts 2017. RS er den første distributør i Europa til at lagerføre IDEC-sortimentet, som i første omgang omfatter mere end 1000 varenumre, som tilbydes RS' kunder i EMEA. Flere er på vej i de kommende måneder. 

Lanceringen omfatter mere end 700 nye industrielle afbrydere og omskiftere på både 16 mm og 22 mm i diameter samt sikkerhedsafbrydere, sikkerhedslaserscannere, strømforsyninger og industrielle LED-belysningsprodukter. 

"APEM og RS har haft et langt og godt samarbejde, og vi er glade for at kunne føje IDEC-produkterne til sortimentet hos RS," siger Jim Cooper, Vice President of EMEA Sales hos APEM og IDEC. "Den høje kvalitet og de høje specifikationer for IDEC-produkterne gør dem særdeles egnede til nogle af de vigtigste markeder, hvor RS er repræsenteret, f.eks. industriel automation, MRO (Maintenance, Repair and Overhaul) og Internet of Things." 

"APEM har i mange år været RS' samarbejdspartner, og vi glæder os over at have mulighed for at udvikle forretningen og relationen efter overtagelsen af IDEC", sagde Eric Smith, Vice President, Interconnect and Electromechanical hos RS. "Den industrielle karakter af IDECs produktsortiment og den høje kvalitet vil vinde god genklang hos vores kernekunder på tværs af alle markeder." 

Billedundertekst (venstre til højre):
Ian McStay, APEM and IDEC Sales and Distribution Manager, Chris French, RS Components Senior Category Manager, Eric Smith, RS Components Vice President Interconnect and Electromechanical, Jim Cooper, Vice President EMEA Sales APEM and IDEC

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.115