B&R præsenterer fleksibelt transportsystem på Hannover Messe

| Medlemsnyhed | Indrykket af B&R Industriautomatisering A/S

Uovertruffen effektivitet med højhastigheds-divertere

B&R’s nye, fleksible transportsystem er designet til at levere ultimativ produktionseffektivitet - fra masseproduktion ned til batch-size-one. Det, der spiller en afgørende rolle for at gøre dette muligt, er systemets rent elektromagnetiske divertere, som er i stand til at opdele og flette produkt-flows med fuld produktionshastighed. B&R præsenterer sit transportsystem, ACOPOStrak, fra 23. til 27. april på Hannover Messe i Hal 9, stand D26.

Problemfri connectivity
B&R-standen viser også, hvordan OPC UA TSN gør det muligt at implementere avancerede fremstillingskoncepter med problemfri tilslutning fra field level til ERP-systemer. Et andet Industrial IoT-highlight vil være B&R's Orange Box-løsning. Denne brugerdefinerede hardware/softwarepakke gør det nemt at udnytte dataene fra digitalt isoleret brownfield-udstyr, så det kan bruges af systemer på et højere niveau.

Industrial PC-premiere
B&R vil for første gang præsentere en ny generation af kompakte industrielle PC'ere på Hannover Messe 2018. PC'erne tilbyder høj ydeevne og en lang række muligheder for tilslutning af skærmenheder.

Mød B&R Industriautomatisering A/S til Hannover Messe på stand Hal 9, stand D26.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
B&R Industriautomatisering A/S

Rolundvej 17
5260 Odense S
Danmark
B&R Industriautomatisering A/S

Send til en kollega

0.188