23948sdkhjf

Udvidelse af fiberlaser maskinprogrammet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Amada Denmark

Produktion og test foregår på Amada’s Fujinomiya fabrik og omfatter viden og erfaring fra mere end 35 års produktion af laserskæremaskiner.

Med høje skærehastigheder, lave driftsomkostninger og evnen til at skære i kobber, messing og titan, sætter LCG-AJ en ny standard for ydelse og pris på dette investerings niveau, hvilket sikrer optimal produktivitet og værdi.

Nye maskiner er blevet tilføjet til LCG-AJ modelrækken, som nu bringer det omfattende udvalg op på 2, 3, 4, 6, 9 kW. LCG-AJ serien har en letvægts Y-akse slæde med lavt tyngdepunkt, som har givet en 30% reduktion i vægt. De fleste LCG-AJ fiberlasere er udstyret med en automatisk dyseskifter til uafbrudt skæring og alle leveres med Amada Digital Support System (ADSS), som giver kunderne mulighed for analysere og sammenligne af maskinydelsen, samt at lade Amada yde proaktiv service support.

Med en positionerings-hastighed på 170 m / min, den hurtigste i klassen, har den derfor et lavt energiforbrug, takket være effektiviteten af ​​Amada’s fiberlaserteknologi. Brugen af individuelle højeffekts diodemoduler, giver en usædvanlig høj strålekvalitet, hvilket giver slutbrugeren højere skærehastigheder sammenlignet med lasere med en lavere strålekvalitet.

Amada’s seneste AMNC 3i styring sikrer enkel betjening med sin smart-phone type 21,5" skærm, inklusive nesting på skærmen, program planlægning og one-touch setup funktioner.

LCG-3015AJ maskinerne er fuldt kompatible med Amada’s seneste, højhastigheds plukkesystem, TK L, som med høj hastighed fjerner og stabler de færdigskårede emner fra skærebordet, og derved øger produktiviteten og minimere nedetid mellem skæreprocessen og det næste trin i fremstillingen. Alle LCG-AJ-maskiner kan udstyres med ilægnings- og udtagningssystemer til fuld produktivitet.

Vigtigste karakteristika for maskiner:

Lasereffekt  - 2, 3, 4, 6, 9 kW
Arbejdsområde - 3070 mm x 1550 mm – 4070 mm x 2050 mm
Positioneringshastighed (X Y simultan) - 170 m/min

Medlemsnyhed

Indrykket af
Amada Denmark

Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Danmark
Amada Denmark

Send til en kollega

0.219