23948sdkhjf

Undgå marin korrosion i offshore konstruktioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Bliv introduceret til de korrosionsmæssige problemstillinger, der kendetegner det marine miljø, som offshore konstruktioner udsættes for på FORCE Technologys kursus 1. – 2. maj 2018 kl. 9.00 – 16.30 på Park Allé 345, 2605 Brøndby.

Formålet med kurset er at forstå, de korrosionsangreb der forekommer, at forudsige risikoen og undgå fremtidige skader.

Kurset er relevant for dem, der arbejder med materiale håndtering i marint miljø med særlig fokus på offshore konstruktioner. Det kan være indenfor design, drift, vedligehold eller på et mere strategisk niveau.

Miljø og tilgængelighed er vigtige faktorer

Offshore konstruktioner er udsat for et barskt miljø og samtidig svært tilgængelige, når de skal vedligeholdes eller repareres. Derfor er både valg af materialer og beskyttelsen af dem vigtig og skal tænkes ind helt fra design fasen. Fordi de eksisterende offshore konstruktioner nu har opnået en vis alder, og nye udviklingsprojekter er igangsat, er der et øget behov for viden om marin korrosion.

Tilmelding

Tilmeld dig kurset hos Jette Jacobsen på mail jtj@force.dk eller på vores hjemmeside www.forcetechnology.com. Der er kun plads til 20 deltagere, så skynd dig at booke en plads. Vær opmærksom på at kurset afholdes på engelsk.

Yderligere information

Kontakt Troels Mathiesen på tlf. 43 25 04 53, hvis du gerne vil vide mere om kurset.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.167