23948sdkhjf

Er du med på boblerne?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Nogle bobler er store, nogle er små, nogle har papir på og andre er antistatiske.... Ja, der findes faktisk mange forskellige typer :)

Boblefolie er en virkelig kedelig vare som ikke mange gider at beskæftige sig med. Vi mener dog at varen har fortjent at man lige giver den en smule opmærksomhed. Lige som næsten al andet emballage så findes der et hav af forskellige typer og kvaliteter inden for boblefolie. Det kan f.eks. både være boblefolie med store bobler, små bobler, antistatisk boblefolie mv. Og ud over det – vores favorit, nemlig den miljøvenlige udgave uden nylon.

Hvad skal man bruge boblefolie til?
Når du skal sende varer er en af de aller vigtigste ting selvfølgelig at få beskyttet varen så den ikke går i stykker under forsendelsen, til dette er boblefolie VIRKELIG god. Ud over at være et let og fleksibelt materiale som beskytter varen mod støv og fugt, så sikrer folien - hvis du anvender den korrekt og pakker den tæt omkring dine produkter, også at varen kommer sikkert frem til modtageren.

Danmarks stærkeste udvalg
Hos ALBE Emballage A/S finder du Danmarks bedste og stærkeste udvalg af boblefolie, både hvad angår udvalg, kvalitet og pris. På ALBE Emballage’s hjemmeside kan du se mere om udvalget der står på lageret, leder du efter noget specielt så sidder de erfarine og kompetente rådgivere altid klar til at tage en snak med dig omkring hvad vi kan tilbyde dig.

Gør en god handel
Er du typen der gerne vil gøre en god handel, så er ALBE Emballage A/S den ideelle leverandør for dig. Her kan du både vælge mellem et hav af forkellige kvaliteter, typer og produkter inden for emballage og samtidig få dem leveret yderst konkurrencedygtige priser.

Spar tid og køb det hele ét sted
Brug din energi og tid på at dyrke det du er god til og lad os optimere dine emballageindkøb. Hos ALBE Emballage A/S finder du en gruppe “rigtige emballage nørder”. Vi ved en masse om alt lige fra pakketape, strækfilm, bølgepap, plastfolier, papkasser, boblekuverter mv. Vi har mange års erfaring inden for området og vi deler med glæde ud af den. Ring endelig til os på tlf. 44 68 07 07 og tag en uforpligtende snak med en af os.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.164