23948sdkhjf

Praktikant hos AVN Teknik

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

Overvejer du at få en praktikant ud? Det kan klart anbefales! Både for dig, dine medarbejdere og selvfølgelig også praktikanten. Her kan du læse om mit praktikophold hos AVN Teknik.

Min hensigt med forløbet:

Jeg havde længe overvejet at prøve og komme i praktik, men vidste ikke hvor jeg skulle prøve det eller hvilken branche det skulle være. Ideen om at komme ud til AVN teknik kom fra min far, som er ansat derude. Meningen med forløbet var at jeg skulle finde ud af hvad jeg ville efter 10. Klasse, og det har jeg helt sikkert  fået en klar ide om nu. 

Hvad har jeg lavet:

I de første to dage var jeg inde hos Lisbeth, som b.la. lærte mig at lave nyhedsbreve, webartikler og kampagner. På tredje dagen var jeg ovre i hydraulik hvor jeg lærte en masse om hvordan de fremstiller deres produkter, men det meste gik på at lære at designe tegningerne til værkstedet. I de sidste to dage skulle jeg se hvordan Cecilie arbejder, hun laver rigtig meget med hjemmesider, så det skulle jeg selvfølgelig også prøve.

Hvad har jeg fået ud af det:

I løbet af min praktikuge har jeg lært en hel del om kontorarbejde, og jeg har fået en masse inspiration til hvilke jobs jeg måske kan gå efter. Jeg har fået et helt andet syn på hvad kontorarbejde kan være, så jeg synes helt klart du skal prøve det.

Skal du overveje at komme i praktik:

JA! Du skal helt sikkert give det en chance. Jeg har fået så meget inspiration og lært en masse om branchen, som jeg ellers ikke ville kunne lære uden at komme ud og prøve det på egen hånd. Man får muligheden for at se arbejdet helt tæt på, hvilket faktisk kan betyde rigtig meget.

Skal du, eller dit firma få en praktikant ud:

Ja, det synes jeg da helt sikkert, det skader jo ikke at give det en chance. Min indsigt af at have været praktikkant er, at medarbejderne faktisk kommer på overarbejde. Lige pludselig skal de gå helt i dybden med deres arbejde, og min opfattelse var at det faktisk var svært for dem at forklare det. Og det er vel meget sundt at komme ud på dybt vand :)

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Send til en kollega

0.097