23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny renovationsbil til Thy Containerservice

SAWO har leveret en fabriksny Geesinknorba renovationsbil til Thy Containerservice A/S. Bilen er lakeret i en flot gul farve, så den kan ses på vejene.

Renovationsaggregatet er monteret på et MAN TGS Euro6 26.320 3-akslet chassis med fuld luftaffjedring i for og bag. Kassen er rykket så tæt på førerhuset som tilladt, hvilket giver mulighed for bedst mulig udnyttelse/vægtfordeling, som dermed giver en højere nyttelast. 

Renovationsaggregatet er leveret med LWS lift, der har rystefunktion for bedre tømning af containere. Der er ligeledes monteret tagspil, der gør det muligt at tømme store midi-containere. Bunden i skuffen er forstærket til 8 mm tykkelse, hvilket sikrer længere levetid og større modstandsdygtighed overfor tæring i forbindelse med tømning af affald. 

Thy Containerservice A/S er en god kunde hos SAWO A/S, og SAWO er glade for at have mødt deres forventninger med denne levering. Til dagligt beskæftiger Thy Containerservice sig med alt fra renovationsarbejde og affaldssortering til kranservice og udlejning af containere.

 

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Kontaktperson

VKK
Vivian K. Knudsen
Marketingkoordinator
+45 24880414 vkk@sawo.dk

Send til en kollega

0.047