23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PostNord indgår samarbejde med Stratasys

PostNord indgår samarbejde med Stratasys til at udvikle en on-demand-produktions- og leveringsservice til en bred vifte af kunder i PostNords logistiknetværk.

PostNord Strålfors, som indgår i PostNord koncernen, den førende udbyder af kommunikations- og logistikløsninger i Norden, har offentliggjort et samarbejde med Stratasys. Samarbejdet gør det muligt for PostNord Strålfors at udnytte Stratasys’ ekspertise inden for additiv produktion og teknologiløsninger til at udvikle en on-demand-produktions- og leveringsservice til en bred vifte af kunder i PostNords logistiknetværk.  

Det er en del af PostNord Strålfors' strategi at blive kundernes digitaliseringspartner og at udnytte mulighederne inden for disruptiv teknologi. PostNord Strålfors har defineret additiv produktion som en del af virksomhedens servicetilbud for at kunne leve op til kundernes behov, der er i konstant udvikling, ved at forene PostNord Strålfors' erfaring inden for 2D-printydelser med nye kompetencer på området on-demand-3D-print. Med samarbejdet med Stratasys ønsker PostNord Strålfors også at udforske nye markedsmuligheder i en række forskellige brancher.  

“Vi stræber i PostNord Strålfors efter at blive kundernes digitaliseringspartner, og det er vigtigt, at vi konstant undersøger digitale udviklinger og udforsker nye forretningsmuligheder,” siger Ylva Ekborn, CEO i PostNord Strålfors-koncernen. “I Stratasys får vi en partner, hvis additive produktionsteknologier er slået igennem i mange forskellige industrier, og det er en af branchens førende spillere, som vi kan vokse og udvikle os sammen med.

Protech, står til rådighed med den nødvendige lokale support til PostNord Strålfors, for eksempel maskiner, tjenesteydelser og know-how. Det omfatter bl.a. købet af en Stratasys J750 – verdens eneste fuldfarve-3D-printer på markedet, som kan arbejde med flere materialer på samme tid.

“Med den lokale support fra Protech planlægger vi hurtigt at kunne integrere denne teknologi i vores servicetilbud og snart kunne stille den til rådighed for vores kunder,” tilføjer Ylva Ekborn.

Andy Middleton, direktør EMEA, Stratasys, understreger: “PostNord er ekspert på det nordiske logistikmarked, og vi er utroligt glade for at indgå i et partnerskab med virksomheden for at opnå yderligere udbredelse af vores løsninger. Ved hjælp af vores lokale partner, Protech, vil vi støtte PostNord og PostNord Strålfors med at udnytte de avancerede muligheder i vores additive teknologier til at opfylde deres kunders behov optimalt. Vi vil især undersøge, hvordan vi kan udnytte de enestående fordele, der ligger i additiv produktion inden for logistiksektoren, fra øget hastighed i levering af dele til nedbringelse af forsyningskædeomkostninger og tilhørende omkostninger. Vi forventer omvendt at lære af nye cases og anvendelser i PostNords brede kundeplatform.”


Om PostNord og PostNord Strålfors
Vi leverer! PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. Vi sikrer postservice til private og virksomheder i Sverige og Danmark. Med vores ekspertise og et veludviklet distributionsnet skaber vi forudsætningerne for fremtidens kommunikation, e-handel, distribution og logistik i Norden. I 2016 havde koncernen ca. 33.000 medarbejdere og en omsætning på ca. 38 mia. SEK. Moderselskabet er et svensk aktieselskab (publikt bolag) med hovedkontor i Solna. Besøg os på www.postnord.com

PostNord Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger, som giver virksomheder med mange kunder og leverandører helt nye muligheder for at opbygge stærkere og mere personlige kunderelationer. Ved hjælp af vores digitale platform leverer vi sømløs kommunikation, uafhængigt af hvilket medie modtageren foretrækker. PostNord Strålfors er en del af PostNord-koncernen, den førende udbyder af kommunikations- og logistikydelser i Norden. PostNord Strålfors driver virksomhed i Sverige, Norge, Danmark og Finland, hvor vores 750 medarbejdere opnår en omsætning på SEK 2,1 milliarder (2016).

________________________________________________________________________________________________

About Stratasys 
Stratasys (NASDAQ: SSYS) is a global leader in applied additive technology solutions for industries including Aerospace, Automotive, Healthcare, Consumer Products and Education. For nearly 30 years, a deep and ongoing focus on customers’ business requirements has fueled purposeful innovations—1,200 granted and pending additive technology patents to date—that create new value across product lifecycle processes, from design prototypes to manufacturing tools and final production parts. The Stratasys 3D printing ecosystem of solutions and expertise—advanced materials; software with voxel level control; precise, repeatable and reliable FDM and PolyJet 3D printers; application-based expert services; on-demand parts and industry-defining partnerships—works to ensure seamless integration into each customer’s evolving workflow. Fulfilling the real-world potential of additive, Stratasys delivers breakthrough industry-specific applications that accelerate business processes, optimize value chains and drive business performance improvements for thousands of future-ready leaders around the world.

Protech Danmark
Kokbjerg 14
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28100582
P nummer: 1010741862

Send til en kollega

0.063