Vind FIFA VM2018 billetter med BROEN: https://www.facebook.com/Meandmyfullflow

| Medlemsnyhed | Indrykket af Broen A/S

Tag et foto af en instillation med den nye VSH XPress ventil og deltag i vores fotokonkurrence - der er McDonald's meals til de hurtigste og FIFA VM2018 billetter til de bedste!

Vil du dele din installation med os?

Med den nye VSH XPress ventil tager vi nu det næste skridt indenfor VSH XPress systemet. Det vil glæde os, hvis du vil dele dine oplevelser af installationen med os.

VVS Challenge 2018: #Meandmyfullflow på Facebook!

Tag et foto af (dig og) din installation af den nye VSH Xpress ventil og deltag i vores konkurrence i februar 2018 ved at slå billedet op på vores Facebook side – BROEN A/S.

Vi skriver direkte tilbage på Facebook, hvis du har vundet og fortæller, hvor du kan afhente præmien. Der er 100 McDonald meals på højkant til de hurtigste og vi trækker lod om yderligere 200 meals. Det billeder der får flest likes vinder 1. præmien i konkurrencen, som er en tur til FIFA VM 2018 i Rusland.

Ved at slå et billede op på vores Facebook side eller sende det til os, så giver du os fuld rettighed til at bruge det i vores generelle markedsføring.

BROEN A/S arbejder hele tiden på at forbedre vores produkter og vi håber derfor, at du vil dele dine oplevelser med os – og måske vinde en præmie!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Broen A/S

Skovvej 30
5610 Assens
Danmark
Broen A/S

Billeder & videoer

DN25 Lineup web_350px

Send til en kollega

0.107