23948sdkhjf

Ny generation amada alpha laser forbedrer arbejdsflow og kvalitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Amada Denmark

AMADA har frigivet femte generation af dets yderst pålidelige og populære LC-α (Alpha) CNC laserskærecenter, som er konstrueret til at levere højkvalitativ, højproduktivt skæring af metalplader.

Blandt maskinens hovedtræk er et nyt børstebord, der erstatter det tidligere rullelejebord, en optimeret laserresonator, AMADA Digital Support System (ADSS) og virksomhedens seneste AMNC 3i styring. Maskinen fik sin europæiske debut på den seneste Blechexpo 2017 messe i Stuttgart, Tyskland, og ordre blev modtaget på den første dag på messen.

Det nye tætte børstebord har to hovedfordele. For det første, forøget driftssikkerhed ved emneudtagning, når du bruger AMADA automatiserede emneudtager på grund af forbedret emneunderstøttelse. Dette gør Alpha V-designet ideelt til automatisering med højere hastighed, der forbedrer arbejdsgangen og reducerer emneomkostninger. Ridsefri muligheder er en yderligere fordel, hvilket reducerer behovet for efterbehandling / sekundære operationer og sikrer høj produktkvalitet.

En optimeret laserresonator i den nye Alpha V giver forøget snitkvalitet og skærehastigheder. Endvidere hjælper et dyserensningssystem til forbedret processtabilitet. Faktisk skærer Alpha V hurtigere, mere pålideligt og mere effektivt end nogensinde før.

Fra et betjeningsperspektiv er den seneste AMNC 3i-styring designet til at give enkel og intuitiv brug, hvilket giver let og hurtig personaleuddannelse. Desuden tilbyder tilføjelsen af ​​ADSS kontinuerlig maskine- og produktionsovervågning, der giver mulighed for at gennemføre lean manufacturing og proaktive vedligeholdelsesstrategier for at sikre, at oppetiden maksimeres.

"Den nye Alpha V bygger på succesen med vores gennemprøvede Alpha-laserserie, den mest succesfulde hybrid-type laserskærer globalt med over 3.800 enheder leveret siden introduktionen i 1993," siger Matt Wood, laserproduktchef på AMADA Europe. "Denne femte generations maskine øger endvidere det høje niveau af automatiseret emneudtagning og ridsefri bearbejdning, samtidig med at den opretholder sin kernestyrke af højkvalitetsproduktion fra sit kompakte fodaftryk".

AMADAs Alpha V er baseret på det gemmenprøvede hybridmaskin designkoncept, hvorved pladen bevæger sig i X-aksen og laserhovedet i Y-aksen. Denne konfiguration giver brugerne en række unikke muligheder. For eksempel er der ingen krydskontaminering af materialer forårsaget af metalstøv på skærebordet. Denne egenskab er af særlig relevans i industrier, hvor hygiejne og renlighed er afgørende, såsom medicinal- og fødevareindustrien, og undgår behovet for at køre to separate maskiner eller konstant at køre emner af samme materiale sammen, hvilket komplicerer produktionsplaner.

Alfa V undgår også ridser og sprøjt på undersiden af ​​emnerne, hvilket kan være kritisk, når der er høje kosmetiske krav, såsom polerede og børstede rustfrit stål emner. Evnen til at køre overstørrelse plader er en anden fordel; På trods af, at det er et enkelt-bords kompakt design, har Alpha V mulighed for at repositionere pladen ved skæring af pladestørrelser på 4m eller derover. Yderligere fordele omfatter et bord med lang levetid, ingen risiko for at emnerne tipper og nem emneudtagelse med en emneklap i fuld bredde.

På grund af AMADA-maskinernes ekstraordinære byggekvalitet og levetid viser optegnelser, at der er Alpha-lasere i marken over 20 år. Mens de stadig producerer pålideligt, har moderne industrikrav ændret sig. Leveringskrav og kvalitetsspecifikationer er steget, hvilket kræver større kapacitet og gentagelsesnøjagtighed. Her tilbyder maskiner som den nye Alpha V højere niveauer af automatisering og evnen til at reducere eller eliminere sekundære operationer, hvilket giver hurtig ROI for dem, der er villige til at opgradere. Mange af de nye funktioner kommer fra at lytte til eksisterende brugere. Resultatet er en opgraderet serie af lasermaskiner, der kan skære materialer med hurtigere hastighed, højere kvalitet og større brugervenlighed.

Det er klart, at disse fordele for de nye til AMADA Alpha hybrid-laserteknologi, herunder generelle underleverandørbutikker, kan tilbyde en reel konkurrencemæssig gevinst. Den unikke AMADA Alpha V tilbyder et attraktivt forslag til dem, der ønsker at strømline deres produktion.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Amada Denmark

Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Danmark
Amada Denmark

Send til en kollega

2.505