23948sdkhjf

CENTA lancerer ny avanceret ”High Temp” gummitype – CENTALAN HT

| Medlemsnyhed | Indrykket af CENTA Transmissioner A/S

CENTAs udviklingsafdeling har netop lanceret en ny gummitype, der er modstandsdygtig overfor høje temperaturer og til en betydelig lavere pris end silikone.

I mange år har silikone været anvendt i gummikoblinger, når der har været tale om installationer med høje temperaturer. På grund af silikonens lavere mekaniske egenskaber, har der dog været visse begrænsninger. På CENTAs egen gummifabrik og laboratorie har man igennem en årrække arbejdet med at udvikle en ny syntetisk gummitype, med forbedrede egenskaber i forhold til det traditionelle silikonegummi. Efter længere tids test og undersøgelser har CENTA for nylig lanceret sin nye gummitype CENTALAN HT.

CENTALAN HT har samme mekaniske egenskaber som naturgummi, men væsentligt bedre mekaniske egenskaber end silikone. Udover de forbedrede termiske egenskaber har CENTALAN HT også en højere modstandsdygtighed overfor UV lys, ozon, kemikalier, damp og hedt vand. På grund af de forbedrede egenskaber i gummiets modstandsdygtighed overfor den naturlige aldringsproces, kan der opnås længere levetid på koblingselementerne.

CENTALAN HT kan anvendes i temperaturområdet fra -25°C og op til +100°C (kortvarigt +120°C). Typiske anvendelsesmuligheder er kraftværker, varmepumper og lukkede installationer, hvor der er risiko for høje temperaturer.

Foreløbig kan koblingstyperne CENTAMAX-S, -G og -HTC leveres med CENTALAN HT, og med tiden vil CENTALAN HT kunne tilbydes til andre CENTA koblingsløsninger.

Kontakt CENTA Transmissioner og hør om vores muligheder for at hjælpe med jeres projekter.

http://www.centa.info/?show=news&c=us#

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CENTA Transmissioner A/S

A.C. Illums Vej 5
8600 Silkeborg
Danmark
CENTA Transmissioner A/S

Send til en kollega

0.139