23948sdkhjf

Nyansættelse hos Murrelektronik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Murrelektronik har pr. 01.01.2018 ansæt Lasse Holm som System Sales Consultant.

Lasse har mange års erfaring i automationsbranchen med rådgivning og salg af systemløsninger til industrien. Lasse har en bred teknisk baggrund fra hans tidligere job hos Schneider og Omron.

Murrelektronik har siden 2013 været etableret med egen afdeling i Danmark og har siden haft rygende travlt med at servicere det danske marked.

Med ansættelsen af Lasse Holm vil Murrelektronik kunne tilgodese de kunder som har behov for en dybere teknisk tilgang og et bredere fokus på salg af hele systemer udover komponentsalget.

Lasse vil fremadrettet have primært fokus på applikationsbesøg med dybere gennemgang af løsninger samt bistå den øvrige salgsstab med teknisk support og rådgivning.

 

Hvem er Murrelektronik:

Murrelektronik er en globalt arbejdende virksomhed med over 2000 medarbejdere på verdensplan.

Vi er leveringsdygtige i alt fra styreskabet via interfacet aktiv eller passiv ud til feltet. Vi har et bredt produktsortiment, der kan forsyne vores kunder med nøje gennemtænkte løsninger, der er udviklet til at passe ind i den konkrete applikation inden for industriel automatisering.

Vores succes er baseret på innovative produkter, højtudviklede markeds- og kundeorientering, effektiv logistik, teamwork med engagement og kvalitetsbevidsthed, som vi er stolte af.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Send til en kollega

0.117