23948sdkhjf

Microcut produkterne nu hos Kapema

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kapema A/S

Kapema har med omgående virkning overtaget eksklusiv repræsentationen i Danmark af den kendte Taiwan baserede virksomhed Buffalo Machinery.

Produkterne er kendte under navnet Microcut. Virksomheden i Taiwan, har 40 års erfaring med udvikling og produktion af maskiner til industrien, og er i dag en af de største producenter af CNC-styrede maskiner i Taiwan.

Salg af maskiner og reservedele samt service varetages fremover af Kapema i Thisted, hvor et bredt udsnit af produkterne vil blive udstillet. Buffalo Machinery er en af verdens største og mest kendte virksomheder indenfor innovation og produktion af maskiner til den spåntagende metalindustri.

Den europæiske salgschef for Buffalo Machinery, Juan Martin er særdeles tilfreds med den nye aftale og har store forventninger til det kommende samarbejde med Kapema. Han ser Kapema som den perfekte repræsentant i Danmark for Microcut gennem en landsdækkende og professionel markedsføring af produkterne. Ikke mindst har han forventninger til den store salgsstyrke hos Kapema, som består udelukkende af meget erfarne og anerkendte specialister indenfor maskiner til den danske metalindustri.

Microcut produkterne er kendte for den nyeste teknologi og et moderne og brugsvenligt design.

Alle maskiner kendetegnes ved deres kompakte samt robuste støbte konstruktion, der gennemgår en meget kritisk teknisk og dynamisk kvalitetstest.

Sortimentet omfatter både drejebænke og bearbejdningscentre med mulighed for alle kombinationer af udrustning og styringer.

Programmet omfatter følgende typer af maskiner:

  • Drejebænke: Teach-In, CNC, multispindel CNC med sub-spindel samt C/YA/-akser
  • Bearbejdningscentre: CNC vertikale & horisontale, 3- & 5-aksede
  • Boreværker: CNC styrede, horisontale
  • Styringer: Fanuc – Siemens – Heidenhein – Fagor styringer
  • Optioner tilbydes efter kundens behov samt ønsker

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kapema A/S

Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark
Kapema A/S

Billeder & videoer

M-1050_HBM-4MCU-5X

Send til en kollega

0.334