23948sdkhjf

Euromac produkterne nu hos Kapema

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kapema A/S

Kapema har med omgående virkning overtaget eksklusiv repræsentation i Danmark af de kendte italienske stansemaskiner fra Euromac.

Salg af maskiner og reservedele samt service varetages fremover af Kapema i Thisted, hvor produkterne også vil blive udstillet.Euromac er en af verdens største og mest respekterede producenter af stansemaskiner med en årlig produktion på over 230 maskiner.

Salgschef for Euromac, Frank Heyerick fortæller at forhandlingen om agenturet har stået på i nogle uger og han er særdeles tilfreds med resultatet. Han glæder sig over at salg og service af Euromac produkterne i Danmark fremover varetages af Kapema, som han betragter som den perfekte repræsentant for Euromac.

Kendetegnende for Euromac maskinerne er høj produktivitet, lave driftsomkostninger, fleksibilitet, og ikke mindst den store alsidighed og brugen af avanceret og moderne teknik i en yderst brugervenlig version. Det enkle og kompakte design gør maskinerne yderst praktiske og pladsbesparende.

Euromac maskinerne er specielt kendte for den nyeste teknologi og det nyeste og mest optimerede brugsdesign. Maskinerne leveres i et stort antal varianter og kapaciteter med utallige muligheder for forskellige værktøjer. Værktøjskarrusellernes fæstningspunkter er bearbejdet i én og samme operation.

Euromac type Flex Hybrid er patenteret og består af en unik kombination af et elektrisk og hydraulisk system, som har hydraulikkens høje hastighed kombineret med den elektriske præcision og lavt strømforbrug. Maskinen er produceret i støbejern i en monoblock 700 N/mm2.

Cylinderen for hammerhovedet er direkte indbygget i rammen, hvilket medfører en mere robust struktur.

Euromac programmet indeholder udover stansemaskiner også udklinkemaskiner, horisontale bukkemaskiner samt elektriske kantpressere.

De horisontale bukkemaskiner fra Euromac er blandt de allerstærkeste på markedet grundet den unikke monoblock konstruktion i støbejern hvor hydraulikblok, understel og bord er i én og samme konstruktion.

Udklinkemaskinerne kan leveres med mange forskellige værktøjer, med fast eller variabel vinkel og som multifunktionel maskine med dobbelt arbejdsstation. Maskinen er opbygget i monoblock konstruktion.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kapema A/S

Vilhelmsborgvej 16A
7700 Thisted
Danmark
Kapema A/S

Billeder & videoer

Euromac maskiner2

Send til en kollega

0.148