23948sdkhjf

Fjernvarme Horsens anbefaler VS Automatic

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Fjernvarme Horsens forbereder lige nu et af danmarkshistoriens største konverteringsprojekter, hvor store dele af Horsens og omegn skal sluttes til fjernvarmen.

Fjernvarme Horsens forsyner lige nu store dele af Horsens by og omegn med fjernvarme. I de kommende år udskiftes naturgas med CO2-venlig fjernvarme, hvilket betyder mere end en fordobling af de lige nu 8000 tilkoblede husstande. Ifølge planen skal fjernvarmen fra 2018 til 2021 nå hele vejen Egebjerg og Gedved, hvilket den nye pumpestation på Østergade i Horsens skal sørge for. Her har VS Automatic været en vigtig samarbejdspartner for Fjernvarme Horsens, under hele processen med at få de nye pumpestationer op at køre. 

“Vi fik i foråret 2017 lavet pumpestationen her på Østergade. Den skal forsyne husstandene i Egebjerg og Gedved med fjernvarmen fra centralen på Endelavevej. Vi valgte VS Automatic, til at stå for elinstallationen i den nye station, da vi ved de altid leverer arbejde af højeste kvalitet,” siger projektleder hos Fjernvarme Horsens, Torben Hansen.

VS Automatic har stået for de elektriske installationer på pumpestationen på Østergade, samt de to varmeveksler stationerne på Priorsløkkevej samt Torsvang.


“Vi sender altid opgaven i udbud, men gang på gang viser VS Automatic sig at være konkurrencedygtige på pris, samtidig med vi ved at  kvaliteten er i top. Hos Fjernvarme Horsens har vi en høj standard for, hvordan tingene skal gøres, men den matcher VS Automatic,” siger Torben Hansen.


“Alt i alt er vi super tilfredse med samarbejdet, vi har med VS Automatic. Elektrikerne, der er herude, er også nogle flinke fyre, som ved, hvad vi forventer og løser opgaven. Til slut er dialogen, jeg har med Tomas på kontoret, om, hvad vi har brug for også altid god, og jeg føler altid vi bliver hørt,” slutter Torben Hansen.


Den store plan for konvertering fra naturgas til fjernvarme blev vedtaget tilbage i 2015 og er lige nu i fuld gang med at blive udført. Ifølge planen skulle hele Horsens og omegn være dækket af fjernvarmen i 2021.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Billeder & videoer

DSC_0180DSC_0179DSC_0176

Send til en kollega

0.732