23948sdkhjf

KUKA's investering i Device Insight giver spidskompetencer inden for IIoT-platforme

| Medlemsnyhed | Indrykket af KUKA Nordic AB

KUKA har investeret i virksomheden Device Insight GmbH i München. Formålet er at give det nystartede datterselskab connyun GmbH yderligere ekspertise inden for IIoT – Industrial Internet of Things.

–  Med større kompetence inden for kunstig intelligens, big data, IIoT-platforme og cloud-tjenester kan connyun hjælpe sine kunder med at gøre deres fabrikker endnu mere intelligente, fortæller Joacim Lorentsson, salgsansvarlig hos KUKA Nordic. 

Device Insight GmbH får via KUKA adgang til et globalt netværk af industrielle kunder og stor viden om automatisering. Device Insight GmbH har sin spidskompetence indenfor IoT-platforme til automatiserede industrimiljøer og er specialiseret i det tekniske område omkring, hvordan maskiner sammenkobles i netværk.

–  Kombinationen af de to virksomheders styrker betyder, at vi får bragt IIoT og intelligente fabrikker op på et helt nyt niveau. Nu kan vi hjælpe kunderne med at digitalisere deres produktion på en rigtig effektiv og succesfuld måde.

IoT teknologien fra Device Insight GmbH, der bruges til intelligente fabrikker, bidrager til, at KUKA kan gennemføre store Industri 4.0-projekter med sine kunder.

–  Frem for alt bliver vi utrolig stærke på softwaresiden. Nu har vi alle de nødvendige værktøjer til at skabe fuldstændige digitale flows i fabrikker. Ved at kombinere IoT-platforme og robotteknologi samt mobile platforme fra KUKA kan intelligente fabrikker blive til virkelighed i fremtiden, fortæller Joacim Lorentsson.

Device Insight GmbH har udviklet og arbejdet med IoT siden 2003 og er førende på det europæiske marked med næsten 1 mio. opkoblede enheder og omkring hundrede eksperter på området.

Investeringen i virksomheden er en vigtig del af KUKA's satsning indenfor I4.0 og derigennem skabelsen af intelligente fabrikker. Det nye samarbejde mellem virksomhederne øger deres muligheder for at få flere store kontrakter og opnå international vækst.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KUKA Nordic AB

A Odhners Gata 15
421 30 Västra Frölunda
Sverige
KUKA Nordic AB

Send til en kollega

0.12