23948sdkhjf

Simas Filters A/S styrker salgsorganisationen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Simas Filters A/S

Anders Bisholt er startet som ny salgschef hos Simas Filters A/S og vil her bidrage til at løse filtreringsbehovet hos danske virksomheder.

Som ny salgschef skal Anders Bisholt være med til at sikre god service og kompetent rådgivning til Simas Filters eksisterende og nye kunder med filtreringsbehov.

Senest har Anders Bisholt arbejdet i mange år for Kyocera Unimerca Tooling A/S. Herfra har han stor erfaring og kompetencer fra at arbejde med salg og projekter i  forskellige brancher. Det omfatter fx metalbranchen, træ- og møbelindustrien, medicinalindustrien  og fødevarebranchen. I sin rådgivning til kunderne trækker han også på en uddannelse indenfor kvalitets- og måleteknik.

Sammen med den øvrige salgsorganisation i Simas Filters vil Anders Bisholt fremover sætte kunderne i fokus. ”Hos Simas Filters lægger vi vægt på at tilbyde kunderne god service, teknisk kompetence og kvalitetsprodukter til den rigtige pris, siger Anders Bisholt. Han ser meget frem til samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Simas Filters A/S

Rugvænget 10
8500 Grenaa
Danmark
Simas Filters A/S

Send til en kollega

0.114