23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Esben er en vigtig brik i RIVALs udviklingsprocesser

Mange kunder bruger ofte RIVAL som en værdifuld sparringspartner ved udvikling og produktionsmodning af deres emner. Her er civilingeniør Esben Sarensbæk ofte styrmanden, når kundens idéer og ønsker bliver produktionsmodnet.

Om det færdige emne er en vingeprofil, en støbeform, et stempel til pålægschokolade eller en nøgleboks gør ikke den store forskel for RIVALs Esben Sarensbæk. For ham er opgaven hver gang at finde frem til den mest optimale konstruktion for kunden, som også kan produceres mest effektivt. Det betyder, at kunden måske ikke får lige det, de har bedt om, men netop det, de har brug for.

Effektivt bindeled
Esben er typisk det interne bindeled mellem kunden og alle afdelinger hos RIVAL, når der skal igangsættes en større eller mindre udviklingsproces. ”Det starter oftest med, at vores salgschef Christian Aarup kommer og drøfter nogle ønsker og specifikationer fra en kunde med mig,” fortæller Esben. ”Når vi herefter sammen med kunden frem til, at der er basis for et samarbejde omkring udvikling, konstruktion og produktionsmodning af emnet, tager jeg oftest over og bliver kundens bindeled til ressourcerne hos RIVAL på projektet.”

Uddannelse understøtter bredt fokus
Netop Esbens uddannelsen som  civilingeniør med speciale i teknologibaseret forretningsudvikling skaber et godt grundlag for, at han kan fungere som det interne bindeled. Han har en bred viden om mange områder i en udviklingsproces - primært når det handler om konstruktion, styrkeberegning og produktionsmodning.

Esben arbejder således tæt sammen med mange af kollegerne på RIVAL i de enkelte projekter. Det er lige fra salg, over PTA og kvalitet til produktion og projektledelse. I den proces er den viden og erfaring, som er samlet hos  RIVALs kloge hænder i produktionen også afgørende for, at man når frem til den rette konstruktion og får produktionsmodnet emnet mest effektivt.

Tætte relationer og høj tillid
Det er kendetegnede hos RIVAL, at der oftest opbygges et længerevarende samarbejde med kunderne. Det er også en væsentlig styrke i udviklingsprojekterne, hvor der konstant udvikles på processerne, når der specieldesignes konstruktioner. Her er der behov for at reagere hurtigt, hvilket fungerer væsentligt bedre og mere effektivt, når relationerne er tætte og tilliden høj mellem parterne.

Effekt i hele værdikæden
Det tætte udviklingssamarbejdet mellem kunderne og RIVAL kan helt konkret munde ud i, at der anvendes et nyt materiale til produktion af en vingeprofil for at øge værdien af de gennemførte tests i en vindtunnel, eller et emne bearbejdes fremfor svejses for at øge styrken. ”Når vi er med hele vejen, giver det os helt unikke muligheder for at byde ind med nye konstruktions- og produktionsmåder,” siger Esben. ”Det løfter kundens værdi af de emner, som produceres, hvilket kan have effekt i hele deres værdikæde.”

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.031