23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Q-System introducerer Q-Log

– et data indsamlings- og analyseværktøj, der vil optimere produktionen endnu mere.

Indtil nu har Q-System været kendt for deres modulopbyggede logistikløsninger. Hvert produkt er et modul du kan bruge, ligesom legoklodser, til at opbygge dit helt eget skræddersyede anlæg. Lige fra de lette Q63 baner til let gods op til Q89 banerne til gods over 1000 kg/m til AGV’er og pallemagasiner og alt derimellem. Alle disse moduler kan bruges enkeltvis eller kombineres til komplette anlæg.

Det nyeste skud på modulstammen er faktisk to moduler til at udvide og optimere allerede eksisterende anlæg eller tilføje dem til nye anlæg. Det er Q-Data og Q-Log.

Læs også: Q-System Sverige lander en stor millionordre fra Derome Plusshus AB

Q-Data modulet er dataindsamling. Det er en database for kommunikation mellem plc styringer og f.eks. eksisterende WMS systemer. Til Q-Data modulet kan du tilføje flere forskellige elementer såsom recepthåndtering, materialehåndtering, identifikation f.eks. via stregkoder, kommunikation mellem eksisterende og fremtidige maskiner osv. Mulighederne er mange for at indsamle alt det data du har brug for.

Når alt data så er samlet kommer Q-Log ind i billedet. Q-Log er en webbaseret produktionslog og præsentationsværktøj, der opstiller dine data, så det er nemt at analysere. Det kan f.eks. indeholde driftsstatus, forbrugsstatus osv. Du kan modtage skræddersyede rapporter hver dag, uge, måned eller hvilket interval, der passer bedst, med lige præcist de data du gerne vil se. Da den er webbaseret er alt data tilgængelig på alle platforme – værende PC, tablet eller mobil samt få dem vist på storskærm ude i produktionen, så alle kan følge med udviklingen.   

På denne måde kan du holde styr på din produktion overalt via din smartphone.

Læs også: Q-System kåret til Gazelle virksomhed  2017

Q-Transportmateriel A/S ▪ Q-System
Hjaltevej 16, Skovby
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16440973
P nummer: 1001099712

Send til en kollega

0.082