23948sdkhjf

HMA er klar til 2018!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Maskinfabrikken HMA A/S

Det forgangne år har været spændende, travlt og udviklende for Maskinfabrikken HMA.

Der er godt i gang i udviklingen på en lang række områder, iværksat for at fastholde og styrke HMA’s position, som den bedste samarbejdspartner, leverandør og arbejdsplads.

Et vigtigt skridt blev taget i 2017, vi fik installeret nyt produktionsudstyr og robotter, der bringer HMA i den absolutte teknologiske superliga, ud fra devisen: ”work smarter, not harder”.

Vi behersker: 5-akset bearbejdning, alle typer spåntagende CNC og manuel bearbejdning, robothåndtering op til 70 kg., smedearbejde med certifikatsvejsning og vi kan producere f.eks. hydraulikblokke, uden berøring af menneskehånd og med 100% sporbarhed. Det er det vi kalder: Håndværk på en ny måde!

Som kunde kan du også glæde dig ved, at vi igen har opnået at levere mere end 98% fejlfrie emner til ønsket tid. Og vi stopper ikke her, i 2018 stræber vi efter at opnå 99%.

HMA’s medarbejdere bruger hver uge mange timer med interesse og flid – simpelthen fordi de brænder for at levere hvad kunderne efterspørger. Tak for jeres store og utrættelige indsats!

Og med de ord vil jeg gerne sige kunder, leverandører og medarbejdere tak for 2017 – og sende de bedste ønsker til jer alle om et rigtigt godt nytår.

Godt nytår!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Maskinfabrikken HMA A/S

Lind Hansens Vej 6
5000 Odense C
Danmark
Maskinfabrikken HMA A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08