23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DOW Webinar: Thermal management til belysningsindustrien, bilindustrien & industrielle applikationer

Torsdag d. 25. januar kl. 15-16: Deltag i webinar og bliv klogere på varmeledende løsninger, fx lim, gap filler, dispenserbare pads, pasta og indkapsling.

Elektronikkens værste fjende er oftest varme, og udfordringer med varmeafledning opleves i de fleste elektronikapplikationer - og kan i nogle tilfælde kræve specielle løsninger. Valg af løsning afhænger bl.a. af enhedens/modulets design og de generelle driftsbetingelser.

WEBINARETS INDHOLD
De tekniske specialister fra DOW, Julien Renaud og Florian Damrath, vil give deres syn på mulighederne inden for thermal management og hjælpe med at navigere mellem de forskellige kategorier af varmeledende produkter, bl.a. varmeledende lime, gap fillers, dispenserbare pads, pastaer og indkapslingsmaterialer. Specialisterne vil ligeledes præsentere de nyeste varmeledende udviklingstendenser inden for løsninger til belysning, bilindustrien og industrielle applikationer.

SÅDAN DELTAGER DU
Læs mere om webinaret og om tilmelding: https://www.diatom.dk/mediecenter/messer-udstillinger/messer/dow-webinar-om-thermal-management/

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.063