23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinafskærmning sikrer bedre arbejdsvilkår hos fødevarevirksomheder

Maskinafskærmning øger sikkerheden hos fødevarevirksomheder og sikrer medarbejdere mod tilskadekomster, idet bl.a. skarpe slagterimaskiner, varme industriovne og farlige maskiner til presning, opskæring og sortering afskærmes.

Afskærmningen har et hygiejnisk design, som sikrer effektiv rengøring og mindsker risiko for bakteriologisk forurening.

AFSKÆRMNING PÅ EN HYGIEJNISK MÅDE
Den øgede automatisering i fødevareindustrien med brug af robotter og andet maskinelt udstyr medfører store udfordringer for branchens virksomheder, idet mange maskiner skal afskærmes. Tid er penge, og derfor har fødevarevirksomheder behov for afskærmning, som hurtigt kan monteres og effektivt rengøres. Hos NTF-Aalborg har man udviklet Comp-Line, som er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger i rustfrit stål specielt designet til fødevareindustrien. Som noget helt unikt har systemet få vandrette flader, hvilket er med til at tilgodese branchens skrappe krav til hygiejne, rengøringsvenlighed og sikkerhed.

TILPASSES PÅ MONTAGESTEDET
Comp-Line er et system, der nemt tilpasses på selve montagestedet alt efter specifikke ønsker og behov. Selve afskærmningsgitteret tilskæres let, og der er også mulighed for udskæringer i afskærmningen. Comp-Line kan også monteres med enten hængslet dør eller skydedør. En solid låsemekanisme sikrer effektiv lukning af døren.

Comp-Line fremstilles jf. de gældende krav for finger-, hånd- og armbeskyttelse og er udført i henhold til DS/EN ISO 13857-2008.

Har du lyst til læse mere - www.ntf.dk/produkter/maskinafskaermning

 

NTF-Aalborg A/S
Hagensvej 17
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18236001
P nummer: 1003509454

Send til en kollega

0.063