23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Strømlinet lagerstyring skaber masser af værdi

Tinby A/S har indført lagerstyringskonceptet EasySupply, hvilket har optimeret værdikæden, og både indkøbsprocessen, lagerstyringen og produktionen er blevet mere effektiv.

”Nu bruger vi tiden på det, som vi er bedst til, og lader Sanistål om det, som de er bedst til.”

Sådan siger Jan Nørgaard, driftsleder på Tinby A/S efter virksomheden har indført Saniståls lagerstyringskoncept EasySupply. Tinby arbejder med støbning, overfladebehandling og forædling af polyuretan-materialer, og Jan Nørgaard har hele tiden et skarpt øje på, hvordan virksomheden kan optimere værdikæden og gøre tingene smartere.

”Tidligere havde vi ét centralt lager med sikkerhedsudstyr. Det tog tid at gå derhen, og man skulle lige huske at skrive en seddel om, hvad man havde taget. Vi risikerede at løbe tør for sikkerhedsudstyr, og vi låste lageret om eftermiddagen, så aften- og natholdet skulle huske at hente det, som de skulle bruge på deres vagt. Det var kort fortalt ret besværligt,” siger han.

 

Øget sikkerhed

Jan Nørgaard tog derfor fat i det særlige vind-team i Sanistål, der har viden om komposit-, vindmølle og glasfiberbranchen. Her blev han rådet til at indføre EasySupply, og der blev sat reoler op på tre lokationer i virksomheden. Varesortimentet på de tre decentrale lagre blev aftalt i tæt samarbejde mellem Saniståls vind-team og det enkelte medarbejderteam.

”Det har stor betydning, at Sanistål har et særligt vind-team, som kender vores branche. De ved, hvad de snakker om, og de ved, hvad der er det rigtige sikkerhedsudstyr til de forskellige kemikalier, som vi bruger. Derfor har deres viden været en stor hjælp for os, og indførelsen af EasySupply har ikke kun gjort os mere effektive, vores sikkerhed er også blevet øget, fordi vi nu har let adgang til det helt rigtige sikkerhedsudstyr,” siger Jan Nørgaard.

 
Nemmere og billigere

Med indførelsen af EasySupply har Sanistål overtaget hele lagerstyringen med levering, udpakning og opfyldning af udstyr som sikkerhedshandsker, åndedrætsværn, forklæder, afdækningstape, slibesvampe, affaldssække osv.

”Vi har let adgang til lagrene 24 timer i døgnet, og indkøb og lagerstyring skal vi ikke bekymre os om. Vi kan bare koncentrere os om produktionen, og så har vi tilmed minimeret vores omkostninger på lageret,” siger Jan Nørgaard.

Nu køber Tinby A/S alt sikkerhedsudstyr hos Sanistål, og hvor de tidligere brugte tid på at ringe rundt til tre-fire forskellige leverandører og måtte købe stort ind for at få fornuftige priser, er det i dag blevet langt nemmere.

”Vi får fyldt op hver fjortende dag, derfor skal vi ikke binde så mange penge i lagrene som hidtil, og det er en billigere løsning for os. Samarbejdet med Sanistål fungerer bare, og vi er så tilfredse, at vi nu også indfører EasySupply i vores smedeafdeling,” siger Jan Nørgaard.

Læs mere om EasySupply lagerstyringskonceptet

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047