23948sdkhjf

Gibotech begynder året med at styrke salgsafdelingen

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Det har været længe undervejs, men den 2. januar kunne salgsafdelingen endelig byde velkommen til en ny sælger.

Der har i lang tid været planer om at øge salgsstyrken og få endnu mere fokus på robotprojekter, og de planer bliver nu virkeliggjort med ansættelsen af Klaus Mikkelsen. Klaus har en lang karriere som sælger med i bagagen og kommer fra en stilling som sælger ved Flextek i Hedensted, hvor han solgte både CNC- og robotløsninger.

’Gibotech er en spændende virksomhed i vækst. Det er det helt rigtige sted for mig at fortsætte karrieren, og jeg ser frem til at udnytte min lange erfaring til at medvirke til den videre positive udvikling,’ siger Klaus Mikkelsen.

Klaus Mikkelsen bor i Horsens, og han vil helt naturligt bliver ansvarlig for Vestdanmark. Gibotechs robotsælger gennem to år, Thomas Skovgaard vil fremover have ansvaret for Østdanmark.

’Vi har netop færdiggjort et omfattende strategiarbejde som fremover skal være med til at underbygge Gibotechs DNA. Og både ansættelsen af Klaus og den geografiske opdeling er helt i tråd med strategien, som vi glæder os meget til at implementere,’ slutter salgsdirektør Mikkel Bjerregaard.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.189