23948sdkhjf

DIS sætter i uge 4 ekstra fokus på Industri-4, og du er inviteret

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

Industri 4-ugen bliver en uge med minikonference, Tech-Try-Out og vidensdeling i højsæde.

Hos DIS ser vi Industri 4 som værende et mål for en udviklingsrejse, som danske virksomheder og industrien skal ud på. Som Danmarks største ingeniørhus vil DIS gerne være med til at gøre Industri 4 mere praktisk og anvendeligt for kunder, partnere og dansk industri generelt. Derfor har vi valgt at være værter for I4-ugen, en uge der i alt sin enkelthed går ud på at dele erfaringer og skabe rammerne for vidensdeling omkring Industri 4 og de muligheder samt turbulens, det skaber for virksomheder.

Der er kick-off mandag den 22. januar, og så går det ellers løs...

Mandag den 22. januar
Briefing for Executives: Her kan ledere deltage i en kort morgenbriefing fra 08:30 til 10:00. Vi vil få en introduktion til, hvad Industri 4 egentlig er, og hvilke næste skridt du bør overveje for at accelerere din rejse.

Tirsdag den 23. januar
Minikonference: I bedste TEDTalk-stil har vi inviteret otte virksomheder, som har startet deres rejse mod deres Industri 4-vision. Virksomhederne vil dele erfaringer og fortælle deres historier om udviklingen mod en mere teknologisk avanceret og datastyret verden. De vil fortælle om, hvilke værktøjer og metoder de har benyttet, som har været med til at øge effekten af deres indsats. Sessionerne er i tidsrummet kl. 14:00-18:00.

Derudover vil der på DIS være ’open office’ fra 10:00-14:00, hvor du som deltager i I4-ugen kan komme og snakke med udstillerne eller få en dialog med en af vores ingeniører.

Onsdag den 24. januar
Tech-Try-Out: DIS og udvalgte virksomheder vil onsdag afholde en hands-on træning af udvalgte teknologiløsninger. Disse workshops ledes af erfarne ingeniører, som vil hjælpe dig med at tage dine første skridt i de udvalgte Industri 4-løsninger. På denne måde kan du sammen med andre I4-pionerer øve dig og få erfaring med de fordele og muligheder, der ligger i de teknologiske løsninger.

Torsdag den 25. januar
Hitachi Vantara Forum (Tidligere HIF) er en hel dag med de nyeste løsninger og tjenester, hvor du kan lære om, hvordan du får mest muligt ud af din data. Hitachi Vantara er klar til at udnytte det digitale potentiale og IoT mulighederne. Gå ikke glip af chancen for at lade os forklare, hvordan innovative løsninger kan drive virksomheder gennem den digitale transformation og ind i fremtiden.

Der er altså rig mulighed for at blive endnu klogere på Industri 4, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen.

Find det fulde program og tilmeld dig her

Håber vi ses.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.147