23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye ISCAR 7-skærs Chatterfree endefræsere til højhastighedsfræsning

ISCAR udvider sit program i Chatterfree massive hårdmetal 7-skærs endefræsere til også at omfatte 3xD og 6xD.

Det er en tilføjelse til de allerede tilgængelige 2xD og 4xD endefræsere.

ISCARs 7-skærs fræsere i massivt hårdmetal med forskellige slebne spiraler og variabel fortanding er blevet udviklet til højhastigheds- / dynamisk fræsning, halvslet og slet operationer. Et unikt patenteret skærdesign for effektiv spånafgang.

De optimale spånkanaler og tandgeometrier giver maksimal spånvolumen pr. tid samtidig med, at der opnås stor nøjagtighed.

Fremstillet af IC902, en ultrafin hårdmetalkvalitet og TiAlN PVD belagt til bearbejdning af hærdet stål, giver endefræserne en høj produktivitet på de fleste materialetyper og en fremragende overfladefinish - selv ved maksimal AP.

Med lave skærekræfter og dokumenteret effektivitet i en bred vifte af bearbejdningshastigheder fra 3.000 til 20.000 omdr./min. vil implementering af ​​de nye CHATTERFREE massive hårdmetal endefræsere forkorte cyklustiden og reducere værktøjsomkostningerne samtidig med, at produktiviteten og processens pålidelighed øges.

Hvis man anvender en endefræser, som er længere end nødvendigt, vil den være mindre stiv/stabil og kræve en reduktion af bearbejdningsdata. De nye CHATTERFREE massive hårdmetal endefræsere’s muligheder for effektivt valg af skærelængde, reducerer værktøjsslidet og giver et optimalt værktøj til enhver bearbejdning.
Dette giver mulighed for bearbejdning ved de højeste bearbejdningsdata - selv i vanskelige materialer.

ISCARs endefræsere er omkostningseffektive værktøjer, der også passer til spindler med lavt moment.

KJV A/S
Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79012513
P nummer: 1003198990

Send til en kollega

0.047