23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et springbræt i Blaaholm A/S og videre til studiet som maskinteknik ingeniør

Christoffer og Jakob er begge HTX studenter. Du møder dem i Blaaholms værksted, og de ved præcist hvad de vil være - nemlig ingeniører.

De er i arbejdstøjet og Christoffer har sin sorte cap på. De er i gang med at montere lejer og der bruges spandevis af smørefedt til opgaven. Containere skal være pakket inden jul, så kunden i USA modtager varerne som aftalt, så der er travlt og de tager en ekstra tørn.  

Christoffer Lundorff og Jakob Andersen er begge HTX studenter fra sommeren 2017. Jakob startede i Serviceafdelingen i Blaaholm i juli måned, og i august fulgte Christoffer efter. De har begge planer om at læse til maskinteknik ingeniør, og synes derfor at et arbejde i Blaaholm indtil studiestart i 2018 var det perfekte match for dem. De kunne få hænderne i smedearbejdet, og de synes begge det er gået over al forventning, og er blevet bekræftet i valget af studie.   

”Vi er blevet introduceret til opgaverne af Robert, servicechef i Blaaholm og Steffan, projektleder i Blaaholm. Vi startede med at servicere pumpestationer i Varde. Vi mødte ind kl. 7, men vi ændrede hurtigt arbejdstiden til kl. 6, hvor alle andre mødte ind” fortæller Jakob.

Christoffer fremhæver særlig opgaverne i Esbjerg med montage af 10 sæt rullebukke, som skal leveres til kunde i USA, som en rigtig spændende opgave. ”Vi har fulgt processen fra enkelte komponenter der lå overalt i værkstedet til 10 sæt færdige rullebukke, og det har været fedt at være med til at løse denne opgave. Kenneth og Esben, som er erfarne serviceteknikere i Blaaholm, har været gode til at sætte os ind i opgaverne, og de har samtidigt kontrolleret det arbejde, vi har udført” fortæller Christoffer. 

Jakob synes stemningen i værkstedet er god. ”Her er en god tone i værkstedet, og vores kollegaer er hjælpsomme, når vi spørger. Og det er fedt at vi har haft ansvar for selvstændigt at løse opgaverne. Ud af de arbejdspladser jeg har haft, så er Blaaholm klart min bedste oplevelse, og vi kan anbefale andre unge, der ligesom os vil læse videre i maskinteknisk retning at søge job hos Blaaholm”   

I januar afslutter de begge arbejdet i Blaaholm. Inden længe skal møblerne i barndomshjemmet pakkes og en lejlighed, hvor de skal bo sammen, står klar til indflytning i Aarhus. I Blaaholm takker vi for indsatsen, og håber at de har fået faglige og personlige kompetencer med sig i bagagen, som ruster dem til studiet som maskinteknik ingeniører.     

 

ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40873406

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031