23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Året der gik for AVN Teknik!

Direktør Henrik Sahl Bech ser tilbage på år 2017!

Dansk industri klarer sig godt
Der er gang i hjulene. Det er ikke kun i Danmark, men også i Europa. Den højere vækst skal ses i lyset af, at europæisk økonomi er kommet op i gear.

Vi oplever et pres på vores leverandører, som har svært ved at følge med efterspørgslen, fortæller administrerende direktør Henrik Sahl Bech.

Det står rigtig godt til ude hos de danske firmaer. Vi kan klart mærke en fremgang, som udmønter sig i konkrete ordrer og projekter. Udviklingen er positiv set ud fra den stigende omsætning, som jeg forventer fortsætter, så vi har en optimistisk forventning til finansårets afslutning.   

Renteniveauet er fortsat lavt, så den positive trend for dansk økonomi peger fortsat opad.

Nye vækstmuligheder i år 2018
Vi investerer store dele af vores resultat i virksomheden, så AVN Teknik kan vækste både organisk og via virksomhedsopkøb. Vi fokuserer på uddannelse og rekruttering af nye medarbejdere.

Vi investerer i deltagelse på messer og on-/offline markedsføring osv. Det er investeringer, som tilsammen skal sikre den fortsatte udvikling i AVN Teknik og vækst i vores 5 forretningsområder. 

Stor messeaktivitet
Det har været et hektisk messeår.

Vi har deltaget på Hi-messen i Herning, som løb af stablen d. 3.-5. oktober, hvor vi havde stor succes med at vise, hvordan de 2 forretningsområder Automation og Montage kan komplementere hinanden, ude i industrien. Der er allerede igangsat flere projekter på baggrund af vores messedeltagelse.

Der er blevet optimeret mange bearbejdningsprocesser i det forgangne år, med Walter’s program af spåntagende værktøjer til drejning, boring og fræsning. Den øgede aktivitet var bl.a. et resultat af deltagelsen på VTM messen i Odense tilbage i februar måned.

Udviklingen i forretningsområderne
Vi lancerede sidste år et udlejningskoncept i forretningsområdet Montage.

Vi tilbyder vores kunder at leje f.eks. et High Torque værktøj, og skære omkostninger til reparation og service væk. Det har været ideelt for firmaer, som opsætter vindmøller eller anvender bespænding i mindre skala. Vi er nu i stand til at tilbyde hele paletten inden for projekter iht. til kundens ønsker om enten at købe montageværktøjerne eller leje dem.

Konvertering fra pneumatik og hydraulik til elektriske aktuatorer vinder større og større indpas i industrien, så Automation har fortsat sin flotte vækstkurve fra sidste år.

Der er gang i ordrebøgerne hos produktionsvirksomhederne og underleverandørerne. Det påvirker selvfølgelig behovet for spåntagende værktøjer i produktionen, hvilket vi også har set ud fra omsætningen og væksten i forretningsområdet Produktionsteknik.

Det har været et hektisk år for Slibeteknik.

Der er blevet afholdt mange slibeseminarer i slibekabinen i Silkeborg. Det giver en helt anden forståelse for, hvordan slibeprodukterne performer, når man selv prøver, at slibe og skære i et emne. Vi har deltaget i mange forhandlerarrangementer, da det er vigtigt for os, at vores forhandlere ser os som en god samarbejdspartner. PFERD demovognen har traditionen tro besøgt vores PFERD kunder med stor succes.

Fremtidens produktion
Kunderne forlanger den nyeste teknologi, så de kan optimere og effektivisere produktionen.
Det gælder om at kunne omfavne Industri 4.0 og udnytte de muligheder, som den digitale transformation kan give virksomhederne. Uddannelse hos vores leverandører og inspiration på internationale messer - f.eks. EMO og MOTEK - holder os ajour med, hvad der rør sig af nye digitale strømninger.

Vi ser frem til et spændende år 2018, hvor vi fortsat vil arbejde med optimering og produktivitet via øget digitalisering og automatisering - afslutter administrerende direktør, i AVN Teknik, Henrik Sahl Bech.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.063