23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny generation af Fanuc Robodrill hos Gibotech

Gibotech har fået forhandlingsretten til den nye genration Robodrill.

Gibotech har i mange år forhandlet og anvendt robotter fra FANUC, der med verdens største produktprogram er et godt udgangspunkt, når virksomheden udvikler og designer skræddersyede automationsløsninger.

Det lodrette Robodrill bearbejdningscenter har en imponerende værktøjsskiftetid på helt ned til 0,7 sekunder og kan håndtere værktøjer på 4 kg. Og med plads til op til 21 forskellige værktøjer og intelligente indstillingsmuligheder er de nye avancerede modeller de hurtigste og stærkeste 5-aksede CNC-maskiner på markedet.

- Den nye generation Robodrill er designet til banebrydende højhastighedsbearbejdning og med maksimal præcision passer de perfekt til vores skræddersyede automationsløsninger. Derfor er vi selvfølgelig rigtig glade for at have fået forhandlingsretten til den nye generation af Robodrill, siger Mikkel Bjerregaard, salgsdirektør i Gibotech.

Både standardmodellerne og de mere avancerede udgaver er allroundrobotter, der med høj hastighed, ydeevne og effektivitet er perfekte til lange fuldautomatiske produktionskørsler og et alsidigt alternativ til større maskiner.

FANUCS robotter bruges i de fleste typer industri

Med næsten 60 års erfaring med udvikling af CNC-udstyr og mere end 19,5 millioner produkter installeret på verdensplan, er japanske FANUC verdens førende producent indenfor fabriksautomatisering og den perfekte samarbejdspartner for Gibotech.

FANUCS robotter kan bruges i de fleste typer industri på grund af den store variation i modellerne. Robotterne udmærker sig ved at være yderst betjeningsvenlige og med en driftssikkerhed på 99,9 %, giver det Gibotech mulighed for at udvikle de mest effektive og robuste løsninger i branchen. Udover Robodrill, omfatter FANUC sortimentet også eksempelvis Robocut til laserskæring og Roboshot til injektionsstøbning.

Gibotech har udviklet og leveret automationsløsninger til mange forskellige brancher og til mange forskellige opgaver, fx automatisk sprøjtelakering, maskinbetjening, montage, lagerstyring og palletering.

Se udvalgte løsninger på gibotech.dk.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047