23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Flervinklede spektrofotometre til effektlakker

Nøjagtig karakterisering af farve, glimmer og ruhed.

Strenometer ApS har den store fornøjelse at kunne præsentere en ny generation af bærbare flervinklede spektrofotometre fra X-Rite Inc. og Pantone.

Spektrofotometer MA-T12 og MA-T6 med hhv. 12 og 6 målevinkler benytter en kombination af billeddannelse og flervinklet spektral måling til at kvantificere farve, glimmer og ruhed. Kombinationen af et farvekamera og de mange målevinkler giver hidtil usete muligheder for præcist at definere og kontrollere ekstreme effektlakker af den type som man i dag bruger i bil-, plast-, farve og lak- samt kosmetikindustrierne.

Den nye teknologi leverer resultater der matcher den måde hvorpå det menneskelige øje opfatter farve. Risikoen for defekter reduceres, behovet for omarbejder minimeres, produktionstiden accelereres og kvalitetssikringen bliver generelt mere effektiv.

MA-T-instrumenterne har ved måling af farve, glimmer og ruhed 2,5 gange større gentagelighed og 2 gange større reproducerbarhed end andre flervinklede enheder på markedet. De har et ergonomisk design med en centralt placeret åbning og positioneringsstifter der sikrer en stabil måling. Intuitiv touchscreen-navigation gør det nemt at betjene instrumentet, og tidstro forhåndsvisning af måleområder eller “kontrolzoner” sikrer nøjagtig fokusering og effektiviserer den samlede måleproces.

 Spektrofotometrene arbejder sammen med den nye AutoQC-software, en cloudbaseret løsning der sikrer at farvestandarder, måleprocedurer, og data kommunikeres tydeligt og styres effektivt på tværs af distribuerede forsyningskæder.

 MA-T12 og MA-T6 er bagudkompatible, hvilket sikrer overensstemmelse med ældre data.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

KG
Kim Graessler
kg@strenometer.dk

Send til en kollega

0.032